• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Back to Bike»: Το Trionfale της Italmoto
Kάτι μεταξύ μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου
Νέα Αγοράς 04/11/2023 - 12:15

Βιώσιμο, φουτουριστικό, αλλά πάνω από όλα όμορφο και δυνατό. Αυτό είναι το Trionfale, το νέο διθέσιο ηλεκτρικό όχημα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Italmoto, η οποία στοιχηματίζει σε μια ξεχωριστή εμφάνιση και τεχνολογία.

«Επιστροφή στο ποδήλατο» είναι το σλόγκαν της παρουσίασης του Trionfale, αλλά

περισσότερο από ένα διαφημιστικό σλόγκαν, μπορεί να θεωρηθεί το "Back to bike" ο οραματικός στόχος της Italmoto που θέλει να φέρει νέους ανθρώπους πιο κοντά στον κόσμο των "κατασκευών”, προσκαλώντας τους να λερώσουν τα χέρια τους, σε εργαστήρια, κελάρια και γκαράζ, όπως έκαναν πριν από μερικά χρόνια.

Με το Trionfale, τα δίτροχα βαδίζουν προς το μέλλον και, συνδυάζοντας την τεχνολογία, εξελίσσονται σε εμφάνιση και απόδοση.

Η Italmoto ταξιδεύει προς ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο μέλλον, όπου όμως επιλέγουμε να μην εγκαταλείψουμε την απόλαυση της οδήγησης.

Η παρουσίαση του Trionfale θα γίνει στην EICMA, στο Μιλάνο από 8 έως 13 Νοεμβρίου.

Οι χοντροί τροχοί 24 ιντσών, η πλήρης απορρόφηση κραδασμών εμπρός και πίσω, η δερμάτινη διθέσια σέλα και το αλουμίνιο εμπνευσμένο από τη μοτοσυκλέτα στο πλαίσιο, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Trionfale: ένα μείγμα από

ομορφιά, πάθος και τεχνολογία. Κατασκευασμένο στην Ιταλία.

Οι μπαταρίες εγγυώνται αυτονομία έως και 80 km και ο ισχυρός κινητήρας το καθιστά ιδανικό τόσο για τη δουλειά όσο και για τη φυγή από την πόλη μόλις το νιώσεις. Όλα με τη μέγιστη επίγνωση, αφού ο ενσωματωμένος υπολογιστής μας επιτρέπει να ελέγχουμε την ταχύτητα, την εμβέλεια, τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν ανά πάσα στιγμή, αναφέροντας επίσης τυχόν ανωμαλίες λειτουργίας.

Ίσως τελικά αυτό το υβριδικό όχημα που είναι ένα πολύ δυνατό ποδήλατο ή μια μοτοσυκλέτα και με πετάλια, μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο που αναζητούν οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και να φέρει στον κόσμο της δίτροχης μετακίνησης νέους ηλικιακά ανθρώπους, οι οποίοι προς το παρόν δεν θέλγονται από τα παραδοσιακά δίτροχα. Γιατί όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί δραματικά ο μέσος όρος ηλικίας των μοτοσυκλετιστών...

Επόμενο άρθρο »

Νέα Yamaha MT-09 SP 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Προϊόντα Öhlins Motocross & Enduro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα