• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο κατασκευαστής ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών Yadea στην EICMA 2023
Νέα Αγοράς 04/11/2023 - 23:34

Η κινεζική εταιρεία είναι πρόθυμη να αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο που υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις και νέα τεχνολογία.

Πολλές από τις νέες ανερχόμενες καινοτομίες στον κόσμο της ηλεκτρικής μετακίνησης έρχονται σε εμάς από την Κίνα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι εταιρείες από αυτή τη χώρα κάνουν τεράστια βήματα όσον αφορά τους ηλεκτρικούς κινητήρες και την τεχνολογία μπαταριών, και πολλές από αυτές κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην παγκόσμια σκηνή, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Με την έκθεση EICMA προ των πυλών, αναμένεται να δούμε πολλούς νέους κατασκευαστές EV από την Κίνα να κάνουν το ταξίδι στην Ιταλία για να παρουσιάσουν την τελευταία τεχνολογία τους σε μια πολυσύχναστη βιομηχανία ηλεκτροκίνησης. Για παράδειγμα, η Yadea, ένας από τους ήδη καθιερωμένους Κινέζους κατασκευαστές στην ηλεκτρική κινητικότητα, έχει ανακοινώσει την παρουσία της στην EICMA 2023 και είναι πρόθυμη να παρουσιάσει τι έχει να προσφέρει για την επερχόμενη χρονιά με τα νέα της μοντέλα.

Η Yadea θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των ελαφριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στην EICMA το 2015, σε μια εποχή που η αποδοχή και η αναγνώριση των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών δεν ήταν τόσο διαδεδομένη όσο σήμερα. Έκτοτε, η εταιρεία έχει καταφέρει να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις στις αγορές που δραστηριοποιείται. Το 2022, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει εντυπωσιακά 14,01 εκατομμύρια μονάδες. Την ίδια χρονιά, η Yadea αύξησε επίσης τις δαπάνες Έρευνας και Εξέλιξης κατά 31,1%, με έξι τεχνολογικά κέντρα, ένα εθνικό κέντρο βιομηχανικού σχεδιασμού και δύο εργαστήρια CNAS (Κινεζική Εθνική Υπηρεσία Διαπίστευσης για την Αξιολόγηση της Συμμόρφωσης).

Για την EICMA 2023, η Yadea παρουσίασε ένα νέο προϊόν που θα παρουσιαστεί στις 7 Νοεμβρίου του 2023. Η εταιρεία δίνει πολύ λίγες πληροφορίες εκτός από το ότι θα διαθέτει κινητήρα «υψηλής απόδοσης», καθώς και «έξυπνη» τεχνολογία. Με την ταχεία ενσωμάτωση ευφυών συστημάτων με τεχνητή νοημοσύνη σε ηλεκτρικά οχήματα, οι πιθανότητες είναι ότι η Yadea έχει κάποια νέα τεχνολογία αυτού του είδους στο μανίκι της. Μαζί με το νέο μοντέλο, θα εμφανίζεται επίσης το μοντέλο Keeness, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία άλλων προϊόντων, μέσα από τον ευρύ χώρο των 800 τετραγωνικών μέτρων που είναι ο εκθεσιακός χώρος της μάρκας.

Η Yadea έχει παρουσιάσει στο παρελθόν μερικά εντυπωσιακά μοντέλα, τουλάχιστον στα χαρτιά, και έχει συνεργαστεί επίσης με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου. Για παράδειγμα, τον Μάιο του 2023, παρουσίασε το ηλεκτρικό σκούτερ VF F200 σε συνεργασία με την Porsche. Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια επιλογή από ηλεκτρικά σκούτερ, την ηλεκτρική μοτοσικλέτα Keeness VFD και ένα e-bike στη γκάμα της, μοντέλα που είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν στην έκθεση CES του 2023.

Επόμενο άρθρο »

Προϊόντα Öhlins Motocross & Enduro

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Ducati Hypermotard 698 Mono

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα