• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί ανάμεσά μας ...το #119 MOTOGP WORLD
Νέα Αγοράς 29/07/2023 - 10:40

Η 119η έκδοση του περιοδικού που μας βάζει μέσα στον κόσμο του MotoGP, των WSBK, αλλά και σε θέματα σουπερσπόρ μοτοσυκλετών, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες στα περίπτερα και τα σημεία πώλησης τύπου σε όλην την Ελλάδα.

Στο εξώφυλλο μια ωραία φωτογραφία από βρόχινες συνθήκες του Luca Marini, ο οποίος σε αποκλειστική για την Ελλάδα συνέντευξη μιλά για το πως διαχειρίζεται το βαρύ όνομα του αδελφού του Valentino Rossi, αλλά και για τους στόχους του. 

Η ανασκόπηση της μισής χρονιάς σε Moto 3, Moto 2 & MotoGP είναι το κύριο θέμα της ειδικής αυτής έκδοσης. 

Ο Mat Oxley μας μιλάει για το γεγονός ότι η Ducati βρίσκεται στα καλύτερά της και η Honda στα χειρότερά της, 20 χρόνια μετά από τότε που τα πράγματα ήταν αντίστροφα!

Ο Team Manager της ΚΤΜ, ο Francesco Guidotti απαντά στο αν η επιτυχία της Αυστριακής εταιρίας οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πάρει πολλούς Ιταλούς στις τάξεις της. 

Η γιορτή των 20 χρόνων της Pirelli στα WorldSBK είναι ένα ακόμη αποκλειστικό θέμα και πριν από αυτό απάντηση στο ερώτημα αν μπορεί να σταματήσει κάποιος φέτος τον Alvaro Bautista. 

Στο τομέα των supersport μοτοσυκλετών, ένα συγκριτικό τεστ των Yamaha R7 & Aprilia RS 660 Extrema δίνει απαντήσεις σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τα βήματα σε οδήγηση στην πίστα, ενώ η Ducati Streetfigther V4S μας δίνει τη γεύση της υπερβολής για τις γυμνές μοτοσυκλέτες. 

H Ειδική Έκδοση του MOTOGP WORLD είναι ένα τεύχος που μπορεί να μας κάνει την καλύτερη παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές. Και αφού κυκλοφορεί ανάμεσά μας ...θα το βρούμε!

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha παρουσιάζει τη νέα επετειακή 50th Anniversary YZ250F

« Προηγούμενο άρθρο

H Fantic παρουσιάζει την γκάμα των Motocross και Enduro μοτοσυκλετών για το 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα