• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επετειακή Hayabusa για τα 25 χρόνια παραγωγής της!
Νέα Αγοράς 06/07/2023 - 13:03

Το 1999, η Suzuki παρουσίασε μια από τις πιο εμβληματικές μοτοσυκλέτες στη σύγχρονη εποχή. Σχεδιασμένη ειδικά για να είναι η ταχύτερη μοτοσικλέτα παραγωγή στον κόσμο, η Suzuki Hayabusa έγινε βασικός πυλώνας στην κουλτούρα της μοτοσικλέτας υψηλών επιδόσεων.

Σήμερα, Hayabusa συνεχίζει να ζει. Αν και δεν είναι πλέον η ταχύτερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο, εξακολουθεί να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη όσον αφορά την απόλυτη ταχύτητα. Με έναν υγρόψυκτο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.340cc, αποδίδει 187 ίππους. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών, η Suzuki παρήγαγε πάνω από 200.000 Hayabusa. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τη Hayabusa ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της τεχνολογικής ικανότητας της Suzuki. Ως εκ τούτου, για τον εορτασμό της 25ης επετείου της μοτοσυκλέτας, η Suzuki κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση της Hayabusa.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά της 25ης επετείου Hayabusa είναι αναμφίβολα ο χρωματικός συνδυασμός της. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό μοτίβο πορτοκαλί και μαύρου και είναι διακοσμημένη με ειδικά γραφικά που αποτίουν φόρο τιμής στις προηγούμενες γενιές της σούπερ μοτοσυκλέτας. Τα χαρακτικά Hayabusa βρίσκονται επίσης στην εξάτμιση και την αλυσίδα, ενώ ένα έμβλημα της 25ης επετείου και ένα 3D έμβλημα της Suzuki εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στο ντεπόζιτο. 

Μέχρι στιγμής, η Suzuki δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμή και τη διαθεσιμότητα της επετειακής Hayabusa. 

Αναδημοσίευση από: zougla.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Hρθε η νέα CFMOTO 700MT και ανακοινώθηκε η ειδική τιμή λανσαρίσματος

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Πρωτοποριακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα