• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ηλεκτρικά On-Off για την Pramac Racing
Η τελική τους ταχύτητα αγγίζει τα 100χλμ./ώρα κι έχουν αυτονομία περίπου 60χλμ.
Νέα 19/05/2010 - 15:35

Από το Grand Prix της Jerez η ομάδα της Pramac Racing χρησιμοποιεί στα paddock τα ηλεκτρικά On-Off της Ελβετικής εταιρείας Quantya που έχει την έδρα της στο Lugano. Η ομάδα της Pramac Racing έχει εφοδιαστεί με δύο διαφορετικά μοντέλα το Road και το Track που ντυμένα στα αγωνιστικά γραφικά της ομάδας. Τα συγκεκριμένα μοτοσυκλετάκια είναι τα μοναδικά ηλεκτροκίνητα των paddock κι αποτελούν πόλο έλξης για τους περαστικούς. Η τελική τους ταχύτητα αγγίζει τα 100χλμ./ώρα κι έχουν αυτονομία περίπου 60χλμ. 

 

Ο διευθυντής της ομάδας Paolo Campinoti δήλωσε ότι είναι σημαντικό επίτευγμα το γεγονός ότι το προσωπικό της ομάδας μετακινείται στα paddock χωρίς να παράγει ανεπιθύμητους ρύπους. Επιπλέον η ομάδα σκέφτεται να διοργανώσει μια εκδήλωση και test ride στο Quantypark της Βαρκελώνης. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Campinoti ανάφερε ότι πολύ ταυτίζουν τις ηλεκτροκίνητες μοτοσικλέτες με την αργή ταχύτητα, ωστόσο θα εκπλαγούν όταν οδηγήσουν τα μοντέλα της Quantya. 

 

Ο εκπρόσωπος της Ελβετικής εταιρείας Graziano Besana ανάφερε ότι η εταιρεία μπήκε δυναμικά στο χώρο των MotoGP με την ομάδα της Pramac Racing μιας και η ίδια έχει στήσει ένα οικολογικό εγχείρημα στα paddock. Κατά αυτό τον τρόπο θα συμβάλει κι η Quantya στο στόχο και την φιλοσοφία της Pramac Racing γύρω από την μείωση εκπομπής CO2 στο περιβάλλον.

Επόμενο άρθρο »

Κι άλλες δοκιμές για τον Bayliss

« Προηγούμενο άρθρο

Kallio: Σε φόρμα για το Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα