• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Nakajima έχει από κοντά τον Spies
Στη Jerez οι αναβάτες Rossi και Lorenzo δοκίμασαν έναν νέο κινητήρα που συντελούσε στην καλύτερη επιτάχυνση της μοτοσυκλέτας.
Νέα 10/05/2010 - 07:19

Από τον ένα αναβάτη στον άλλο κι από την μία μοτοσυκλέτα στην άλλη πήγαινε ο project leader της Μ1 Nakajima γράφοντας στο μικρό του τεφτέρι τις απόκρυφες σημειώσεις του στο τριήμερο της Jerez. Συχνά έβλεπε τα δεδομένα της τηλεμετρίας καθώς επίσης τις ενδείξεις των οργάνων όλων των Μ1. Πρόκειται για τον μηχανικό της Yamaha που γνωρίζει περισσότερα όσο κανείς άλλος για την 800άρα Μ1. 

 

Στη Jerez περνούσε περισσότερο χρόνο με τον Ben Spies από την αρχή του τριημέρου. Αναμφισβήτητα ο νέος οδηγός της δορυφορικής ομάδας έχει ελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με το εκπληκτικό ντεμπούτο του στο Qatar. Από την άλλη πλευρά προβλήματα στο μπροστινό τμήμα της Μ1 τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον αγώνα μιας και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος θα ρίσκαρε πολύ αν συνέχιζε.  

 

Πέρυσι ο Nakajima είχε αναφέρει ότι στην αρχή της σεζόν οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες θα χρησιμοποιούσαν ένα πιο αξιόπιστο κινητήρα (κι ελαφρώς πιο συντηρητικό στις επιδόσεις) και στην συνέχεια θα “φορούσαν” τους ισχυρότερους για να κυνηγήσουν τον τίτλο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν ακολουθεί την ίδια τακτική και φέτος. Στη Jerez οι αναβάτες Rossi και Lorenzo δοκίμασαν έναν νέο κινητήρα που συντελούσε στην καλύτερη επιτάχυνση της μοτοσυκλέτας αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί για το πότε θα τον χρησιμοποιήσουν.

Επόμενο άρθρο »

Προσθήκη για τον Spies

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK MONZA: Διπλή νίκη του Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα