• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τελειομανής ο Lorenzo
Σημειωτέων δε ότι την παραμονή του αγώνα της Jerez ο Ισπανός πραγματοποίησε πάνω από 25 εκκινήσεις.
Νέα 09/05/2010 - 09:46

Ο αναβάτης της Fiat Yamaha Jorge Lorenzo έχει εστιάσει την προσοχή του στο να τελειοποιήσει τις επιδόσεις της Μ1 στις εκκινήσεις, τομέας που πιστεύει ότι έχει μείνει πίσω η εταιρεία των τριών διαπασών. Σημειωτέων δε ότι την παραμονή του αγώνα της Jerez ο Ισπανός πραγματοποίησε πάνω από 25 εκκινήσεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι ένα από τα λάθη που έκανε στον αγώνα ήταν η κακή εκκίνηση γεγονός που τον ανάγκασε να μείνει πίσω από τους πρωτοπόρους στην αρχή του αγώνα. 

 

Από την άλλη πλευρά ο Lorenzo είχε επιτύχει καλύτερο σετάρισμα της μοτοσυκλέτας του στον συγκεκριμένο αγώνα κι η οδήγησή του ήταν πιο στρωτή κι από του Rossi. Ο τελευταίος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του εμπρός συστήματος κυρίως το ελαστικό και την ανάρτηση. Μάλιστα σ’αυτό τον τομέα εστίασε τα προβλήματα που είχε στον αγώνα την ώρα που μίλησε στο επιτελείο του μόλις έφτασε στο βάθρο των μοτοσυκλετών. 

 

Είναι γεγονός ότι στις εκκινήσεις έχει βρει το μυστικό η Honda και η Ducati. Ο Pedrosa όσο κι ο De Puniet μας έχουν εκπλήξει φέτος με τις καλές τους εκκινήσεις. Εξίσου καλά τα πάνε κι οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati. Αν καταφέρει να τελειοποιήσει το επιτελείο του Lorenzo τον συμπλέκτη της Yamaha τότε θα δούμε έναν εκρηκτικό Lorenzo που θα εξαφανίζεται από την αρχή του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό αφιέρωμα: Lorenzo στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Monza: Pole position o Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα