• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ράλι Μ. Βρετανίας: Εντυπωσιακή άνοδος του Rossi
Όσο περισσότερο χρόνο περνάει στις ειδικές, τόσο καλύτερος γίνεται ο Valentino Rossi, ο οποίος το Σάββατο 6/12 κατάφερε να κερδίσει εννιά θέσεις σε σχέση με την πρώτη μέρα!
Νέα 06/12/2008 - 00:00
Όσο περισσότερο χρόνο περνάει στις ειδικές, τόσο καλύτερος γίνεται ο Valentino Rossi, ο οποίος το Σάββατο 6/12 κατάφερε να κερδίσει εννιά θέσεις σε σχέση με την πρώτη μέρα!

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής των motoGP βρίσκεται πλέον στην 15η θέση της γενικής κατάταξης αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κινηθεί γρήγορα παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Ο Doctor το διασκεδάζει και δεν το κρύβει. «Σε σχέση με χθες η κατάσταση είναι καλύτερη. Υπάρχει ακόμα πάγος αλλά όχι όπως χθες. Σήμερα μπορώ να διασκεδάσω περισσότερο», λέει ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha.

Στη 14η ειδική πάντως είχε τη στιγμή του όταν μπήκε με περισσότερα χιλιόμετρα απ' ότι έπρεπε σε μια στροφή με αποτέλεσμα να τη χάσει. Στάθηκε τυχερός όμως καθώς το αυτοκίνητό του υπέστη μικροζημιές στο μπροστινό μέρος και στο παρμπρίζ και έτσι κατάφερε να συνεχίσει.

Στόχος του είναι να τερματίσει, αν έρθει και μια καλύτερη θέση από την 11η που πήρε το 2006 στη Νεα Ζηλανδία με το Subaru Impreza WRC, καλοδεχούμενη θα είναι.

Για να μπει στη δεκάδα πάντως θα πρέπει στις τέσσερις ειδικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του αγώνα να καλύψει μια διαφορά της τάξης των πέντε λεπτών που τον χωρίζει από τον δέκατο Matthew Wilson.

Ο επικεφαλής της Ford Malcolm Wilson είναι ενθουσιασμένος με την πρόοδο που παρουσιάζει ο Rossi και μιλάει με κολακευτικά λόγια γι' αυτόν: «Ο Valentino ήταν ο οδηγός με τη μεγαλύτερη πρόοδο κερδίζοντας εννιά θέσεις. Είναι φανταστικό να βλέπεις το πόσο έχει βελτιωθεί ο ρυθμός του. Kάθε μέρα που περνάει συνηθίζει το αυτοκίνητο και προσαρμόζεται στις συνθήκες».

Aπό κει και πέρα, ο Jari Matti Latvala με το Ford Focus RS WRC08 της εργοστασιακής BP Ford Abu Dhabi συνεχίζει να προηγείται με τη διαφορά του από τον δεύτερο Sebastien Loeb (Citroen C4 WRC) να είναι στα 7,3 δευτερόλεπτα.

Τρίτος είναι ο ομόσταβλος του Γάλλου πέντε φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Dani Sordo που απέχει 27,9 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Ράλι Μ. Βρετανίας: 12ος τερμάτισε ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένες οι επεμβάσεις των Gibernau - Elias

Χορηγοί