• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτες εντυπώσεις ενόψει 2009: Yamaha YZR-M1
Μόνο ο Valentino Rossi είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το πρωτότυπο του 2009, αφού είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να το εξελίξει.
Νέα 05/12/2008 - 14:43
Μόνο ο Valentino Rossi είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το πρωτότυπο του 2009, αφού είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να το εξελίξει.

Το γεγονός ότι ο Ιταλός οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποχώρησε από τη Jerez με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, λέει πολλά.

Η νέα M1 βασίζεται σε αυτήν του 2008. Δεν πρόκειται για κάτι επαναστατικό, αλλά για μια εξέλιξη της φετινής μοτοσικλέτας η οποία αποδείχθηκε άκρως ανταγωνιστική.

«Η νέα μοτοσικλέτα διαφέρει στον κινητήρα, στο πλαίσιο και στην κατανομή βάρους. Τίποτα επαναστατικό, πρόκειται για μια εξέλιξη της φετινής μοτοσικλέτας, διαφέρει όμως στον τρόπο οδήγησης», σημειώνει ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Στόχος των μηχανικών είναι να κάνουν το -ήδη- πολύ καλό, ακόμα καλύτερο.

Σίγουρα η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, με τη βοήθεια και τις ακριβείς αναφορές του Doctor όμως -ενός εκ των κορυφαίων αναβατών και στον τομέα της εξέλιξης-, τα πράγματα απλοποιούνται αρκετά.

H Μ1 θεωρείται -και είναι- η πιο ισορροπημένη μοτοσικλέτα του γκριντ με μεγάλο της όπλο τη συμπεριφορά της στις στροφές και στα φρένα, τομείς στους οποίους δεν έχει αντίπαλο.

Ομάδες/Αναβάτες
Fiat Yamaha: Valentino Rossi / Jorge Lorenzo
Tech 3 Yamaha: Colin Edwards / James Toseland

Επόμενο άρθρο »

.

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένες οι επεμβάσεις των Gibernau - Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα