• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιοι είναι οι αναβάτες της Moto2
Προέρχονται από την "καταδικασμένη" κατηγορία των GP250 καθώς επίσης από τα GP125 και τα MotoGP.
Νέα 24/04/2010 - 15:08

Οι περισσότεροι από αυτούς (15) προέρχονται από την καταδικασμένη κατηγορία των GP250 καθώς επίσης τα GP125 και τα MotoGP (Toni Elias, Alex De Angelis Gabor Talmasci και Antony West). Αναμένεται ότι οι πρώην οδηγοί των GP250 θα κάνουν την μεγάλη διαφορά όπως ο βετεράνος Alex Debon κι ο νέος αναβάτης Raffaele de Rosa. Πολύ δυνατός αναμένεται κι ο Ιάπωνας Yuki Takahashi που ήρθε από τα MotoGP έχοντας περάσει πριν κι από τα GP250. 

 

Εξαίρεση δεν αποτελούν ο εκπληκτικός Ισπανός Mattia Pasini έμπειρος από τα GP125 και GP250 κι ο πρώην Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής των GP125 Mike di Meglio. Δυναμική εμφάνιση αναμένεται κι από Ελβετό Thomas Luthi (πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή των GP125). Από τις μάχες δεν θα λείψουν οι Hector Faubel, Jules Cluzel και φυσικά ο Γιαπωνέζος Rookie Showa Tomizawa που κέρδισε τον πρώτο αγώνα της σεζόν. 

 

O Fonsi Nieto έχει κερδίσει 5 αγώνες στα GP250 κι έχει πείρα από το WSB που συμμετείχε το 2005. Από το WSB προέρχεται κι Roberto Rolfo αφού πρώτα είχε περάσει κι αυτός από τα GP250. Ο Αμερικάνος Kenny Noyes είναι ομόσταυλος του Olive και έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Ισπανίας κι Yannick Guera πρoέρχεται από το World Supersport 600

 

Επιπλέον υπάρχουν άλλοι έξη αναβάτες, όπου δύο από αυτούς έχουν κερδίσει σε αγώνα Grand Prix ο Andrea Iannone και ο Gabor Talmasci. Οι οδηγοί Sergio Gadea, Stefan Bradl, Scott Redding Joan Olive και Dominique Aegerter αναμένεται κι αυτοί με την σειρά τους να βρουν μία καλή θέση στη δεκάδα σε κάποιους αγώνες. Τέλος αρκετοί αναβάτες έχουν έρθει από το Ισπανικό πρωτάθλημα CEV, άλλα εθνικά πρωταθλήματα κι αγώνες Endurance (Masel el Naimi, Vladimir Leonov και Vladimir Ivanov). Η Ν.Αμερική επανήλθε στα MotoGP με τον Αργεντίνο Fabricio Perren, τον Robertino Peitri από την Βενεζουέλα και τον Yonny Hernandez από την Κολομβία.

Επόμενο άρθρο »

Η σέλα της Suter Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Toseland για το Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα