• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρέμασε την φόρμα του ο Hodgson
Το Βρετανός αθλητής είχε υποβληθεί σε αρκετές εγχειρήσεις στον αριστερό του ώμο.
Νέα 23/04/2010 - 13:59

Ο λόγος γίνεται για τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του World Superbike και του British Superbike Championship Neil Hodgson που έπειτα από ένα άσχημο τραυματισμό που είχε πέρυσι στον ώμο του τα βρήκε σκούρα με την φυσική του κατάσταση. Το Βρετανός αθλητής είχε υποβληθεί σε αρκετές εγχειρήσεις στον αριστερό του ώμο έπειτα από την πτώση που είχε πέρυσι με μοτοσυκλέτα MX. Στη συνέχεια χτύπησε ξανά στον ίδιο ώμο έπειτα από ένα “γερό” highside κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών για τον αγώνα του BSB που διεξήχθη στο Brands Hatch στις αρχές Απριλίου. 

 

Έκτοτε ο Hodgson έχει περάσει από εκτεταμένη φυσιοθεραπεία όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελε με αποτέλεσμα να πάρει την συμβουλή κάποιων ειδικών που τελικά τον οδήγησαν στο να πάρει την δύσκολη απόφαση και να βάλει τέλος στην εικοσάχρονη καριέρα του. 

 

Απλά δήλωσε “ Αυτό ήταν. Κρεμάω τα δερμάτινά μου και σκέφτομαι θετικά για την όλη περίσταση. Ήταν μία συναρπαστική 20ετία κι είχα μία καλή καριέρα στους αγώνες. Δεν το μετανιώνω καθόλου. Έκανα πολύ δουλειά στις ΗΠΑ για να ανακτήσω την δύναμη στον ώμο μου αλλά είναι ακόμη αρκετά αδύναμος για να οδηγήσω μία μοτοσυκλέτα σ’αυτό τον ρυθμό. Κάποια στιγμή θα ανακτήσει την δύναμή του αλλά θα χρειαστούν αρκετοί μήνες ίσως και χρόνια για να επανέλθει στο 100%. Τη θέση του στην ομάδα θα καλύψει ο Ian Lowry που θα συμμετάσχει στον αγώνα τους BSB στις αρχές Μαΐου στο Brands Hatch.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Toseland για το Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Η TEAM 65 by Supersport Fans Club διοργανώνει ολοήμερο Track Day

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα