• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτες εντυπώσεις ενόψει 2009: Κawasaki Ninja ZX-RR
H Κawasaki Racing είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο πίσω απ' όλους στον τομέα της εξέλιξης.
Νέα 02/12/2008 - 14:44
H Κawasaki Racing είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο πίσω απ' όλους στον τομέα της εξέλιξης.

Η νέα ZX-RR η οποία θα κατασκευαστεί από λευκό χαρτί, αναμένεται να πατήσει πίστα στις αρχές Φλεβάρη στις δοκιμές που θα γίνουν στη Sepang.

Στις δοκιμές που έγιναν στο Phillip Island και νωρίτερα στη Βαλένθια, οι αναβάτες της πράσινης ομάδας είχαν στη διάθεσή τους τις φετινές μοτοσικλέτες στις οποίες δοκίμασαν κάποια εξαρτήματα που προορίζονται για την νέα ΖΧ-RR (πλαίσιο με διαφορετική γεωμετρία, νέο πακέτο ηλεκτρονικών κ.α).

«Είναι η πρώτη φορά στην εποχή των 800cc που κατασκευάζουμε μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα. Η φετινή ZX-RR βασίστηκε πάνω στην μοτοσικλέτα του 2007. Είναι λογικό να υπάρχει νευρικότητα γιατί θέλουμε να δούμε πως δουλεύει. Ελπίζω ότι με τις δοκιμές που έχουμε κάνει και με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει φέτος μπορούμε να κατασκευάσουμε μια ανταγωνιστική μοτοσικλέτα», λέει χαρακτηριστικά ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Michael Bartholemy.

Βασικός στόχος των μηχανικών είναι να λύσουν τα προβλήματα με την πρόσφυση του πίσω τροχού που παρουσιάστηκαν φέτος. Στο Phillip Island πάντως παρουσιάστηκαν προβλήματα με το μπροστινό σύστημα.

Ομάδα/Αναβάτες
Κawasaki Racing: John Hopkins / Μarco Melandri

Επόμενο άρθρο »

.

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτες εντυπώσεις ενόψει 2009: Suzuki GSV-R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα