• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή του Cargo στην Jerez
Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται περισσότερες από 100 πρωτότυπες μοτοσυκλέτες
Νέα 22/04/2010 - 10:48

Μπορεί μεν η αναβολή του Ιαπωνικού Grand Prix να έγινε εγκαίρως πριν μεταφερθεί το προσωπικό της Dorna και των ομάδων στην Ιαπωνία, ωστόσο ο πλήρης εξοπλισμός των MotoGP είχε ήδη ολοκληρώσει το ταξίδι του προς την Ιαπωνία.

 

Ως αποτέλεσμα το Cargo των 270 τόνων ξεκινάει το δρόμο της επιστροφής από την Ιαπωνία προς την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα την Νότια Ισπανία για να καταλήξει στην πίστα της Jerez. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται περισσότερες από 100 πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, μαζί με την προίκα τους και φυσικά όλος ο εξοπλισμός της Dorna και των τηλεοπτικών της συνεργείων. Οι μοτοσυκλέτες κι ο εξοπλισμός των ομάδων ζυγίζουν 180 τόνους, ο τηλεοπτικός εξοπλισμός την Dorna φθάνει τους 50 τόνους, το διαφημιστικό υλικό τους 23 τόνους, ο εξοπλισμός χρονομέτρησης τους 7 τόνους και τέλος τα επίσημα οχήματα και μοτοσυκλέτες της BMW ζυγίζουν επιπλέον 5,5 τόνους. 

 

Τρία αεροπλάνα τύπου Boeing 747 θα μεταφέρουν το φορτίο των 270 τόνων που βρίσκεται σε 600 ειδικές κάσες κι όλη την μεταφορά αναλαμβάνει η Nippon Cargo Airlines. Το ταξίδι ξεκινάει από το Narita International Airport του Tokyo που κάνει την πρώτη του στάση στο Helsinki πριν κατευθυνθεί προς την Seville και στην συνέχεια στη Jerez. Αν υπάρξουν δυσκολίες στο πρόγραμμα των πτήσεων τότε τα αεροπλάνα θα πετάξουν πάνω από το Anchorage της Αλάσκα και την New York για να φθάσουν και πάλι αρχικά στην Seville της Ισπανίας. 

 

Συνεπώς διαπιστώνει κανείς πόσο δύσκολη είναι η μεταφορά του καραβανιού από την μία χώρα στην άλλη και πόσοι άνθρωποι αναλαμβάνουν τον τομέα των logistics και των λοιπών συναλλαγών.

Επόμενο άρθρο »

Η TEAM 65 by Supersport Fans Club διοργανώνει ολοήμερο Track Day

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός αγώνα ο Kagayama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα