• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα παραλαβή σε τακάκια της AP Racing
Νέα Αγοράς 28/12/2021 - 22:24

AP Racing – Η επιστήμη της τριβής

Η GMoto Georgopoulos (Georgopoulos Moto Power Store) αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα ανακοίνωσε ότι παρέλαβε νέα παρτίδα από τα τακάκια της κορυφαίας AP Racing. 

Η AP Racing είναι παγκοσμίως γνωστή για τα επιτεύγματά της στη βιομηχανία οχημάτων. Ειδικότητα της είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή φρένων υψηλής αντοχής για μοτοσυκλέτες δρόμου και αγωνιστικές.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η AP Racing υπήρξε στη κορυφή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δημιουργώντας πολλούς νικητές. Έχει μεγαλύτερη διεθνή αθλητική επιτυχία από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία και είναι βασικός προμηθευτής σε όλα τα επίπεδα του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η AP Racing προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα φρένων, τακάκια και σιαγώνες, για μοτοσικλέτες πίστας, αλλά και για αναβάτες που προτιμούν το καλύτερο φρενάρισμα για χρήση δρόμου ή ταξιδιού, ακόμα και για εκτός δρόμου διαδρομές.

Όλα τα τακάκια φρένων μοτοσικλετών και σκούτερ AP Racing είναι κατασκευασμένα στην Ευρώπη σύμφωνα με τα υψηλότερα και πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας.

 

Τώρα και στο νέο μας κατάστημα GMOTO GEORGOPOULOS στην Καλλιρρόης

Λεωφ. Καλλιρόης 24 Νέος Κόσμος T.K. 11743
Τηλέφωνο:  +30 210 9242427
Email: info@gmoto.gr
 
Georgopoulos Power Store
Λ. Βουλιαγμένης 41-43 - Αθήνα
Τηλ: 210 9242427
Email: info@akisgeorgopoulos.gr

Επόμενο άρθρο »

Cartridge κιτ Öhlins NIX 22 & ΝΙΧ 30

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΛΕΜΟΤ τιμά τον Αστυνομικό Διοικητή Αστυπάλαιας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα