• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar live: O Stoner κυρίαρχος και στο warm up!
O Rossi και πάλι θα το προσπαθήσει, αλλά...
Νέα 11/04/2010 - 19:47

 

Aποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Αυστραλός νικητής των 3 τελευταίων χρόνων, έχει βάλει πλώρη να αρχίσει να γράφεται και αυτός στα βιβλία της ιστορίας ανάμεσα στους καλύτερους. Αν κερδίσει σήμερα θα είναι ο 4ος, μαζί με τους Giacomo Agostini, Barry Sheene και Valentino Rossi.

Και από ότι έδειξε στο ζέσταμα, το έχει το Κατάρ, αφού και πάλι ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Valentino Rossi, που βελτίωσε μεν το 4ο κομμάτι της πίστας στο οποίο έχανε χθες, αλλά τώρα έχασε όλο αυτόν τον χρόνο στο 3ο! Αν καταφέρει κάτι μαγικό και τα συνδυάσει την ώρα του Αγώνα, θα κάνει την έκπληξη και θα πιέσει τον Stoner.

Από τον Ιταλό όλα να τα περιμένεις, όπως λέει και ο φίλος του, φωτογράφος Gigi Soldano.

 

O Jorge Lorenzo έδειξε και αυτός ότι μπορεί να είναι σταθερός στην 3η θέση, αλλά προφανώς δεν βρήκε κάτι καλύτερο για το σημερινό αγώνα. Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Nicky Hayden που έφερε την GP10 στην 4η θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Ben Spies που ήταν 5ος με την Μ1. Ο De Puniet ήταν και πάλι ο πρώτος από τη στρατιά των Honda, με τους Dovizioso, Pedrosa να ακολουθούν. Edwards, Capirossi, έκλεισαν τη δεκάδα.

Έτσι φαίνεται ότι θα έχουμε μια μάχη για την πρώτη θέση, έναν οδηγό σε μοναχικό αγώνα (Lorenzo) και σφαγή για την 4η μεταξύ 4-5 οδηγών.

 

Να ευχηθούμε καλή 300η συμμετοχή στον Loris Capirossi!!!!

Εντυπωσιακός και ο Hayden
Εντυπωσιακός και ο Hayden

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Κατατακτήριες δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Trio Spaghetti

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα