• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διάκριση της Ελληνικής ομάδας Panther Racing AUTh στο φοιτητικό διαγωνισμό Motostudent
Νέα Αγοράς 01/08/2021 - 02:16

Διάκριση της Ελληνικής ομάδας Panther Racing AUTh στο φοιτητικό διαγωνισμό Motostudent.

 

H ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Panther Racing Auth κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Motostudent VI που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 15-18 Ιουλίου στην πίστα της Αραγονίας της Ισπανίας. Επίσης η ομάδα κατέκτησε την 8η θέση, στη συνόλικη κατάταξη, ανάμεσα στις 39 συμμετοχές.

 

 

 

Η ελληνική ομάδα Panther Racing AUTh συμμετείχε στην 6η διοργάνωση του διαγωνισμού Motostudent, με μοτοσυκλέτα προδιαγραφών Moto3 που η και ίδια σχεδίασε και ανέπτυξε. Οι ομάδες που συμμετέχουν καλούνται να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα αγωνιστικό πρωτότυπο, με προδιαγραφές Moto 3. Επιπλέον, καλούνται να συνθέσουν μία εκτενή εργασία μέσω της οποίας θα αναλυθεί η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, θα αναπτυχθεί μια καινοτομία στον τομέα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών και θα παρουσιαστεί ένα υποθετικό επιχειρηματικό πλάνο.

 

Η πρώτη διοργάνωση του διαγωνισμού έγινε το 2010 και έκτοτε, συνδιοργανώνεται κάθε δύο έτη από την MEF (Moto Engineering Foundation) και την TechnoPark Motorland. Ο διαγωνισμός είναι επίσημα αναγνωρισμένος από τη FIM (Federation lnternationale de Motocyclisme), η οποία αποτελεί το παγκόσμιο διοικητικό σώμα των αγώνων μοτοσυκλέτας.

 

https://panther.meng.auth.gr/en/about-us-2/

Επόμενο άρθρο »

Καμπάνια Covid Free από την Γκοργκόλης Α.Ε.

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ AGV PISTA GP RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα