• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To MOTOGP WORLD 115 κυκλοφόρησε
Νέα Αγοράς 10/07/2021 - 12:42

Με κύριο θέμα την ανασκόπηση του πρώτου μισού της αγωνιστικής σεζόν του MotoGP 2021, κυκλοφόρησε το 115ο τεύχος του περιοδικού μας MOTOGP WORLD, που περιλαμβάνει στην ύλη του και πολλά ακόμη άρθρα. 

Μέσα από την ανασκόπηση φαίνεται ότι Quartrararo & Yamaha είναι οι κυρίαρχοι του πρώτου μισού της χρονιάς, αλλά καταγράφονται και οι τάσεις για τους άλλους οδηγούς και κατασκευαστές. Στην παρουσίαση του Mat Oxley μπορούμε να καταλάβουμε τα στοιχεία πίσω από την επιτυχία του Miguel Oliveira και της ΚΤΜ. 

Είναι ο Pedro Acosta o επόμενος Marc Marquez; Άλλη μια ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί μέσα από τα σχετικά άρθρα.

Θα έχουμε κάποια στιγμή Έλληνα οδηγό στο MotoGP; Το αφιέρωμα #racing4greece στους τρεις οδηγούς μας που αγωνίζονται σε διεθνή Πρωταθλήματα, ακολουθεί τις προσπάθειές τους.

Η αποκλειστική οδήγηση της BMW M1000RR από Έλληνα οδηγό, είναι κάτι που μόνο στο περιοδικό MOTOGP WORLD μπορεί να διαβάσει κανείς.

Η Aprilia RS660 είναι επίσης στις δοκιμές μας, στο ένθετο ON THE ROAD, στο οποίο μπορεί να διαβάσει κανείς και τα νέα της αγοράς μοτοσυκλέτας.

Το 115ο τεύχος εγκαινιάζει τη νέα τάξη πραγμάτων, με το περιοδικό να γίνεται μια ειδική έκδοση για να μείνει στη βιβλιοθήκη μας.

Τώρα στα περίπτερα και τα σημεία πώλησης τύπου σε όλη την Ελλάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

O Phil Atwill επιλέγει προϊόντα της Öhlins

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha XSR 125 - πακέτα γνήσιων αξεσουάρ Racer & Street pack

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα