• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Viñales φεύγει από την Yamaha!!
Στο τέλος του 2021
Νέα 28/06/2021 - 13:46

Μετά από αίτημα του Maverick Viñales, η Yamaha συμφώνησε να τερματίσουν νωρίτερα το διετές συμβόλαιό τους. Ο Viñales και η Yamaha βρίσκονται στην πέμπτη τους σεζόν μαζί και αποφάσισαν από κοινού να τελειώσουν την σχέση τους στο τέλος του 2021. Και τα δύο μέρη είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν να προσπαθούν τα μέγιστα για την υπόλοιπη σεζόν. 

Από πληροφορίες μας στη Συνέντευξη Τύπου της Aprilia θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Maverick Viñales όπως αναφέραμε και στo MOTOGPWORLD PADDOCK 9 LIVE από Assen το βράδυ της Κυριακής μετά από τον αγώνα.

"Με λύπη θα πούμε αντίο στον Maverick Viñales στο τέλος της σεζόν", δήλωσε ο Lin Jarvis. "Είμαστε στην μέση της πέμπτης χρονιάς μαζί και μέσα σε αυτά τα χρόνια πετύχαμε πολλά καλά και έπρεπε να διαχειριστούμε και πολλά άσχημα. Μετά τον αγώνα της Γερμανίας, που ήταν το δυσκολότερο Σαββατοκύριακο της συνεργασίας μας, συζητήσαμε πολλά θέματα στο Assen και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα και για τα δύο μέρη, να συνεχίσουμε ξεχωριστά τους δρόμους μας. Ως Yamaha, θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα, όπως πάντα κάνουμε, για να δώσουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Maverick ώστε να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται".

Από πλευράς του, ο Maverick Viñales ανέφερε: "Αυτή η συνεργασία ήταν πολύ σημαντική για εμένα τα τελευταία πέντε χρόνια και ήταν δύσκολη απόφαση να την τερματίσουμε. Σε αυτά τα χρόνια μαζί, βιώσαμε και μεγάλα επιτεύγματα και μεγάλες δυσκολίες. Ωστόσο τα συναισθήματα είναι αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος και θα παλέψω για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν ".

 

Επόμενο άρθρο »

Οι γόμες της Michelin για τη νέα άσφαλτο του Assen :

« Προηγούμενο άρθρο

O Quartararo αντιμετώπισε πρόβλημα με το χέρι του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα