• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 KAT
Pole position και νέο ρεκόρ γύρου για τον Raul Fernandez
Νέα 19/06/2021 - 17:42

Με τις ΚΑΤ της Moto2 έκλεισε η αγωνιστική δράση του Σαββάτου στο Sachsenring.

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν με άνεση, γράφοντας τους χρόνους τους νωρίς στο session, o Bo Bendsneyder, o Marco Bezzechi, o Aron Canet και o Albert Arenas. Μόνο ο τελευταίος απειλήθηκε λίγο από τον Lorenzo Dalla Porta, αλλά ένα μικρό λάθος του Ιταλού στον τρίτο τομέα της πίστας δεν του επέτρεψε την είσοδο στις ΚΑΤ2.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με τον συνήθη ύποπτο, Remy Gardner (ο οποίος ήταν στην κορυφή κατά την διάρκεια όλων των ΕΔ) να βρίσκεται πρώτος, με χρόνο 1:23.769. Στα δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Fabio Di Giannantonio έκανε χρόνο 1:23.681 και πέρασε μπροστά, αλλά ο γύρος του ακυρώθηκε επειδή ο Fabio ξεπέρασε τα όρια της πίστας στην 13η στροφή. Ο Ιταλός δεν πτοήθηκε και στον επόμενο γύρο πέρασε κανονικά στην κορυφή με χρόνο 1:23.744. Στο μεταξύ, ο Sam Lowes είχε πτώση στην πρώτη στροφή, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Με 2,5 λεπτά να απομένουν και ενώ φαινόταν ότι ο Di Giannantonio θα πετύχαινε την δεύτερη pole position της καριέρας του, ο Raul Fernandez κατάφερε να βρει κάποια δέκατα και να κλέψει την pole position από τον Di Giannantonio, όπως και το ρεκόρ γύρου που κατείχε ο Jorge Navarro, κάνοντας χρόνο 1:23.397.

Δίπλα του θα στηθεί στην γραμμή της εκκίνησης ο Fabio Di Giannantonio, ο οποίος χώρισε τις δύο μοτοσυκλέτες του Aki Ajo, καθώς ο Remy Gardner θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση. Ο Marco Bezzechi, από τις ΚΑΤ1 θα ξεκινήσει τελικά στην τέταρτη θέση, ενώ την δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσουν ο Xavi Vierge και ο Jorge Navarro.

O Sam Lowes, μετά την πτώση του θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, μπροστά από τον Αi Ogura και τον Bo Bendsneyder, που επίσης ήρθε από τις ΚΑΤ1. Στην τέταρτη σειρά του grid θα ξεκινήσουν ο Aron Canet, o Nicolo Bulega και ο Joe Roberts, ο οποίος προσπαθεί να πάει όσο καλύτερα γίνεται σε μια πίστα που δεν του αρέσει καθόλου.

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Οι πιθανότητες να έχω έναν καλό αγώνα είναι μηδενικές

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα