• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP ΕΔ4
Πρώτος ο Johann Zarco!
Νέα 19/06/2021 - 15:22

Οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα για τις ΕΔ4 ώστε να δοκιμάσουν τις ρυθμίσεις και τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουν στον αγώνα αύριο.

Αρχικά στην κορυφή βρέθηκε ο Alex Marquez που όμως προσπεράστηκε αμέσως από τον Miguel Oliveira. Αυτοί οι 2, μαζί με τον Quartararo, κυριάρχησαν στα πρώτα μέρη του session καθώς άλλαζαν μεταξύ τους θέσεις στην κορυφή. Τελικά 22 λεπτά πριν το τέλος, την κορυφή κατέκτησε και κράτησε ο Fabio Quartararo, με χρόνο 1:21.480.

Λίγο αργότερα, ο Jack Miller αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και αανγκάστηκε να επιστρέψει την μοτοσυκλέτα του με τα χέρια στα pits προτού πάρει την δεύτερη και συνεχίσει. Η μοναδική πτώση του session σημειώθηκε από τον Alex Marquez, που διανύει ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα, 8 λεπτά πριν την καρό σημαία.

Ο Johann Zarco, o οποίος μέχρι τώρα βρισκόταν σε καλό ρυθμό αλλά ποτέ στην κορυφή, 3 λεπτά πριν το τέλος, ολοκλήρωσε τον γύρο του σε 1:21.397 κάτι που τον έβαλε στην πρώτη θέση, την οποία και κράτησε μέχρι την καρό σημαία. Πίσω του, κρατήθηκε ο Fabio Quartararo με τον χρόνο που προαναφέρθηκε, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Miguel Oliveira, με χρόνο 1:21.554.

O Jack Miller, παρά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, έκανε τελικά τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Marc Marquez. Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Aleix Espargaro, ο οποίος είχε κακή αρχή, βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, αλλά από την μέση του session και μετά κατέβασε τους χρόνους του.

Ο Alex Marquez, παρά την πτώση του έκανε τελικά τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Pol Espargaro.

O περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Joan Mir ήταν ένατος, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Franco Morbidelli.

Ο Maverick Viñales δεν είχε το session που ήθελε από την αρχή και έμεινε στην 12η θέση, ενώ ο Valentino Rossi ήταν 14ος.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρθηκε επίσημα το νούμερο του Jason Dupasquier

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα