• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ3
Κυρίαρχος ο Remy Gardner
Νέα 19/06/2021 - 13:22

Με τις ΕΔ3 έκλεισαν οι ΕΔ της Moto2. Όλοι οι αναβάτες εκτός από τρεις (Sam Lowes, Simone Corsi και Thomas Luthi) κατάφεραν να βελτιώσουν τους  χρόνους τους σε σχέση με χθες.

Ταχλυτερος ήταν ο Remy Gardner, ο οποίος πέτυχε νωρίς στο session τον χρόνο 1:24.003, που τον ανέβασε στην πρώτη θέση, όπου και έμεινε μέχρι το τέλος.  Για άλλη μια φορά, πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του Raul Fernandez (1:24.121), κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo, ένα θέαμα που έχει αρχίσει να γίνεται πολύ συνηθισμένο την φετινή σεζόν. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Fabio Di Giannantonio με χρόνο 1:24.183.

Πίσω του, ο Xavi Vierge, που συνεχίζει ένα καλό Σαββατοκύριακο, ενώ πέμπτος ήταν ο Marcos Ramirez. Ο Augusto Fernandez έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Marcel Schrotter. Καλό χρόνο έκανε ο Ai Ogura, που τερμάτισε το session στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν ο Jake Dixon (σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ίδιο) και ο Jorge Navarro.

Επίσης, την πρόκριση κατευεθείαν στις ΚΑΤ2, εξασφάλισαν ο Somkiat Chantra, o Sam Lowes (με τον χθεσινό του χρόνο), ο Joe Roberts (ο οποίος όπως δήλωσε δεν του ταιριάζει αυτή η πίστα και κατάφερε να βρει ρυθμό από τις τελευταίες θέσεις κατά το τέλος τoυ session) και ο Nicolo Bulega.

Ο τρίτος στο πρωτάθλημα, Marco Bezzechi, δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό που ήθελε και τελικά έμεινε στην 19η θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει από τις ΚΑΤ1.

Τέλος, πτώση είχε ο Lorenzo Dalla Porta (20η θέση) και ο Cameron Beaubier (27η θέση).

Επόμενο άρθρο »

Αποσύρθηκε επίσημα το νούμερο του Jason Dupasquier

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα