• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Remy Gardner
Νέα 18/06/2021 - 18:35

Με τους περισσότερους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους, προχώρησαν οι ΕΔ2 της Moto2.

Αρχικά ο Xavi Vierge βρέθηκε στην κορυφή με χρόνο 1;25.307, το οποίο βελτίωσε σε 1:24.807 μετά από ένα σύντομο πέρασμα του Simone Corsi από την πρώτη θέση. Με 35 λεπτά να απομένουν, ο Sam Lowes έκανε τον καλύτερο χρόνο με 1:24.640 ενώ δύο λεπτά μετά οι κόκκινες σημαίες σταμάτησαν το session .ώστε να καθαριστεί η κεντρική ευθεία, καθώς είχε πέσει ένα πλαστικό κομμάτι από τις πινακίδες με τις οποίες οι ομάδες δείχνουν πληροφορίες στους οδηγούς και μετά από το πέρασμα μοτοσυκλέτας από πάνω του είχαν διασκορπιστεί κομμάτια σε όλη την ευθεία.

Το session συνεχίστηκε και ο Lowes έμεινε στην κορυφή μέχρι 8 λεπτά πριν το τέλος, όπου ο Raul Fernandez τον προσπέρασε, με χρόνο 1:24.536. Δύο λεπτά αργότερα, ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1, Remy Gardner, κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 1:24.197 και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος.

Πίσω του έμεινε ο Raul Fernandez, κάνοντας για άλλη μια φορά το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo, ενώ τρίτος ήταν ο Fabio Di Giannantonio, με χρόνο 1:24.639. 

Ο Sam Lowes είχε πτώση τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Xavi Vierge. Ο ομόσταυλος του Lowes, Augusto Fernandez, ήταν 6ος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Simone Corsi. Ο Marcel Schrotter που είχε πτώση κατά τις ΕΔ1 έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tony Arbolino, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Thomas Luthi.

Επόμενο άρθρο »

Συστήματα Πέδησης Brembo στο ΜotoGP της Πίστας Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Με νέο φαίρινγκ στο Sachsenring o Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα