• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Misano ΕΔ
Ταχύτερος της Παρασκευής, ο Michael Ruben Rinaldi
Νέα 11/06/2021 - 18:38

Στο Misano μεταφέρθηκαν σήμερα τα Superbikes για τον τρίτο αγώνα της χρονιάς. Κυρίαρχος στα δοκιμαστικά της Παρασκευής ήταν ο Ιταλός Michael Ruben Rinaldi με Ducati, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή των συνδυασμένων ΕΔ της Παρασκευής, πετυχαίνοντας χρόνο 1:34.334, ενώ βρισκόταν στην κορυφή και κατά την μεγαλύτερη διάρκεια των ΕΔ1,  από όπου των "κατέβασε" στον τελευταίο γύρο ο Toprak Razgatlioglu. 

Τρία δέκατα πίσω του ήταν ο Alex Lowes, ο οποίος κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό γύρο στα τελευταία στάδια των ΕΔ2. O Razgatlioglu και ο Jonathan Rea, κατάφεραν και οι δύο να γράψουν χρόνο 1:43.848, ο πρώτος για να βρεθεί στην κορυφή των ΕΔ1, ενώ ο δεύτερος κατάφερε μέσα στην διάρκεια της μέρας να ρίξει το χρόνο του σχεδόν ένα δευτερόλεπτο! Τελικά τρίτος ήταν ο  Τοprak Razgatlioglu με τον Jonathan Rea να μένει στην τέταρτη θέση. 

Ο Αμερικανός Garrett Gerloff ήταν πέμπτος (τρίτος στις ΕΔ1), μπροστά από τον Scott Redding, ο οποίος αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα κατά τις ΕΔ1 και επίσης (επειδή δεν σταμάτησε κατευθείαν μετά το πρόβλημα) έλαβε ποινή απαγόρευσης από την συμμετοχή στα πρώτα 20 λεπτά των ΕΔ2.

Ο Alvaro Bautista παρά την πτώση του ήταν 7ος μπροστά από τον Tom Sykes  ενώ την δεκάδα έκλεισαν ο Axel Bassani και ο Leon Haslam. 

Επόμενο άρθρο »

Το δίλημμα της ΚΤΜ με τους μελλοντικούς της σταρ

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki στο τεστ της Καταλονίας (Video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα