• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχεται η νέα Royal Enfield Himalayan Euro5
Νέα Αγοράς 10/06/2021 - 12:51

H νέα Enfield Himalayan Euro5 φθάνει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες με τιμές που ξεκινάνε από τα 5,390€. Η νέα έκδοση ειναι εξοπλισμένη με το σύστημα πλοήγησης Royal Enfield Tripper και τώρα υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας του ABS στον πίσω τροχό.   Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα  https://muvus.gr/  ή διαβάστε την παρακάτω αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου. 


 Η ΝΕΑ ROYAL ENFIELD HIMALAYAN EUROμε TRIPPER NAVIGATION, λειτουργικές αναβαθμίσεις, απενεργοποιούμενο ABS και 3 νέους χρωματικούς συνδυασμούς
 

  Royal Enfield, ο παγκόσμιος ηγέτης στις μοτοσικλέτες μεσαίου μεγέθους (250cc-750cc), ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά της νέας Euro 5 Himalayan, σε τρία νέα ξεχωριστά χρώματα εμπνευσμένα από το έδαφος, μαζί με μια σειρά πρόσθετων αναβαθμίσεων μοντέλου. Η ευέλικτη μοτοσικλέτα περιπέτειας-περιήγησης είναι τώρα διαθέσιμη σε νέο Granite Black (συνδυασμός ματ και γυαλιστερού μαύρου), Mirage Silver, Pine Green, καθώς και στους ήδη υπάρχοντες Rock Red, Lake Blue και Gravel Grey.

  Το νέο Euro 5 Himalayan διαθέτει το Royal Enfield Tripper, τη συσκευή πλοήγησης στροφή-προς-στροφή της μάρκας για οδηγίες σε πραγματικό χρόνο, κατασκευασμένη με την πλατφόρμα Google Maps, που συνδυάζεται με την εφαρμογή Royal Enfield στο smartphone του οδηγού. Το μοντέλο Euro 5 διαθέτει επίσης απενεργοποιούμενο ABS για το πίσω φρένο, παρέχοντας στον οδηγό πρόσθετες επιλογές απόδοσης ανάλογα με τις δικές τους απαιτήσεις και προτιμήσεις. Η απενεργοποίηση του ABS επιτρέπει στον πίσω τροχό να μπλοκάρει και να ολισθαίνει κατ’ επιλογή , κάνοντας την οδήγηση εκτός δρόμου και σε μονοπάτια ακόμα πιο συναρπαστική για τους λάτρεις αυτού του είδους οδήγησης. Με μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια των αναβατών, η νέα Euro 5 Himalayan είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο διακόπτη ενεργοποίησης των alarm ώστε να προειδοποιεί τους υπόλοιπους οδηγούς των κοντινών οχημάτων σε περίπτωση κινδύνου. Όλες οι Himalayan Euro 5 καλύπτονται με εγγύηση και οδική βοήθεια για 3 χρόνια.

  Το μοντέλο Euro 5 διαθέτει βελτιωμένο αφρώδες υλικό στα καθίσματα, επιτρέποντας στους αναβάτες να απολαμβάνουν περισσότερη άνεση και πιο ξεκούραστα ταξίδια. Ο επανασχεδιασμένος ανεμοθώρακας έχει βελτιώσει την ροή του αέρα, κάνοντας την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες πιο ήσυχη και τις μεγάλες διαδρομές λιγότερο κουραστικές. Η πίσω σχάρα έχει τώρα μια επιπλέον πλάκα για να εξασφαλίσει ακόμα ασφαλέστερη στερέωση και μεταφορά οποιωνδήποτε αποσκευών. Επιπλέον, η βάση της πίσω σχάρας έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα σε ύψος, διευκολύνοντας την φόρτωση. Τα νέα εργονομικά προσαρμοσμένα κάγκελα προστασίας αφήνουν περισσότερο χώρο διαθέσιμο για τα πόδια του αναβάτη, βελτιώνοντας έτσι τη άνεση της θέσης οδήγησης.

  Όταν παρουσιάστηκε η Himalayan δημιούργησε μιας ξεχωριστή υποκατηγορία, κάτω από τις συνηθισμένες touring μοτοσυκλέτες. Έκτοτε αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη και δημοφιλής καθώς έχει μια αυξανόμενη κοινότητα αναβατών περιπέτειας σε όλο τον κόσμο. Κατασκευασμένη με συγκεκριμένους στόχους και εξαιρετικά πρακτική, η Himalayan έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό σε όσους αναζητούν μια προσιτή μοτοσυκλέτα μεσαίου μεγέθους με μεγάλες δυνατότητες κίνησης σε κάθε έδαφος.

  Η Himalayan είναι μια απλή, ικανή μοτοσυκλέτα που μπορεί να πάει παντού, εμπνευσμένη από την πολύχρονη εμπειρία της Royal Enfield, καθώς μοντέλα της εταιρείας διασχίζουν τα Ιμαλάια για πάνω από 50 χρόνια. Λόγω της ευελιξίας της, της απλότητας και της εστίασης στην απόλαυση της οδήγησης, η Himalayan έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους κατόχους της και τους παγκόσμιους ειδικούς μοτοσικλετών. Η Himalayan σήμερα αναγνωρίζεται ως ένας πραγματικά ικανός περιηγητής περιπέτειας, έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα κορυφαίων παγκόσμιων περιοδικών αυτοκινήτων και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων μοτοσυκλετών Royal Enfield που πωλούνται σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Lake Blue
Lake Blue

Οι Τιμές της νέας Himalayan Euro 5 Himalayan είναι οι ακόλουθες: Μονόχρωμη 5,390 (Granite Black & Gravel Grey) &  Δίχρωμη 5,490 (Pine Green, Mirage Silver, Rock Red & Lake Blue) 

Rock Red
Rock Red
Gravel Grey
Gravel Grey
Pine Green
Pine Green
Mirage Silver
Mirage Silver

Επόμενο άρθρο »

Ταξινομήσεις Μαΐου - η αγορά μοτοσυκλέτας συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της!

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS TA PERFORMANCE COMBO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα