• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι καλύτεροι 7 γύροι φέτος
Η Honda έχει δύο προβλήματα
Νέα 07/06/2021 - 16:48

Ο αγώνας της Καταλονίας σίγουρα δεν εξελίχθηκε ακριβώς όπως θα ήθελε ο Marc Marquez. Ο Ισπανός αναβάτης ξεκίνησε από την 13η θέση και ήταν ήδη ένατος στο τέλος του πρώτου γύρου. Στον τέταρτο γύρο ήταν ήδη 6ος. Τελικά ο αγώνας του τελείωσε με πτώση στην δέκατη στροφή. Παρόλα αυτά ο Marc Marquez δηλώνει αισιόδοξος. 

"Το διασκέδασα. Μπορούσα να πιέσω.  Ήμουν ο Marc και για εμένα αυτοί ήταν οι 7 καλύτεροι γύροι της χρονιάς. Μπορούσα να οδηγήσω όπως ήθελα.  Στην γραμμή εκκίνησης είπα ότι πρέπει να πάρω ρίσκο γιατί το να χαλάω καύσιμα και ελαστικά για να παλεύω για την 12η και την 14η θέση δεν μου ταιριάζει".

"Οπότε αυτό ακριβώς έκανα. Πίεσα στην αρχή, έκανα μερικές προσπεράσεις,  το διασκέδασα, αλλά όταν όλοι μπήκαν στον ρυθμό τους, εμείς δεν ήμασταν στον σωστό (ρυθμό) ".

Πάντως η πτώση βοήθησε τον Marc να εντοπίσει τα προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του. 

"Στην επιτάχυνση δεν έχουμε πρόσφυση και στην είσοδο της στροφής, δεν μπορούμε να σταματήσουμε την μοτοσυκλέτα γιατί επίσης δεν έχουμε πρόσφυση. Οπότε πρακτικά είναι δύο διαφορετικά προβλήματα,  σε δύο διαφορετικά σημεία, αλλά πιστεύω ότι η λύση θα είναι μία".

"Όταν χάνεις στην επιτάχυνση (λόγω πρόσφυσης) χάνεις σε ολόκληρη την ευθεία (χρόνο). Στο φρενάρισμα δεν φρέναρα πάρα πολύ αργά, ο Viñales που ήταν πίσω μου φρέναρε πιο αργά. Αλλά αυτός μπόρεσε να σταματήσει ενώ εγώ όχι. Το δικό μου μπροστινό κλείδωσε και έπεσα".

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Test: Τελικά αποτελέσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα