• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jack Miller: Η διαχείρηση των ελαστικών είναι κομβικής σημασίας
Νέα 05/06/2021 - 18:54

Κατά την συνέντευξη τύπου σήμερα, ο Jack Miller ανέφερε ότι είναι αισιόδοξος για αύριο, αλλά και την ανησυχία του για τα ελαστικά,

"Νομίζω ότι ειδικά εδώ (στη Βαρκελώνη) η δαιχείρηση των ελαστικών θα είναι κομβικής σημασίας με όλες αυτές τις ανοιχτές στροφές. Πιστεύω ότι διαχειρίζομαι καλά τα ελαστικά και έχω καλή αίσθηση με το σκληρό πίσω ελαστικό. Η μεγαλύτερη ανυσηχία μου είναι η δεξιά πλευρά του μπροστινού ελαστικού. Θα προσπαθήσω αύριο να κάνω μια δυνατή εκκίνηση, ώστε να μπορώ να έχω κρύο αέρα στο μπροστινό ελαστικό".

Ο Jack ήταν ευχαριστημένος με την δεύτερη θέση στις ΚΑΤ2 σήμερα, αλλά πιστεύει ότι θα γινόταν να έχει καλύτερη απόδοση.

"Ήταν μια γεμάτη μέρα. Δεν κατάφερα να είμαι όσο καλός θα ήθελα κατά τις ΕΔ3. Κατάφερα να κάνω την δουλειά μου στις ΚΑΤ1 και να πάω καλά στις ΚΑΤ2, αν εξαιρέσεις την πτώση. Αυτό δεν είχε πλάκα. Aλλά οι ΕΔ4 ήταν τέλειες. Είχα καλό ρυθμό, όχι τόσο καλό όσο ο Fabio, αλλά πιστεύω ότι αύριο θα βρω αυτόν τον έξτρα ρυθμό που χρειάζομαι".

Όσο για τον Marc Marquez που τον ακολούθησε κατά τις ΚΑΤ1, ο Jack Miller δήλωσε: "Η αρχή μου είναι απλή. Αν σκέφτεσαι ποιός αναβάτης είναι πίσω σου και αν κάποιος σε ακολουθεί έχεις ήδη χάσει. Επικεντρώνεσαι στον δουλειά σου και δεν το σκέφτεσαι. Δεν μπορείς να το  ελέγξεις. Μου άρεσε που έκανα λίγη πλάκα με αυτό, αλλά κατά τα άλλα χούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο και μπορείς να το κάνεις αυτό. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση".

Επόμενο άρθρο »

Brembo: Τα φρένα στο MotoGP της Βαρκελώνης

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto2 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα