• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πάμε MotoGP στο Mugello, στην Ιταλία.
MotoGP Club 22/04/2010 - 23:44

Ταξιδέψτε με τη μοτοσυκλέτα σας σε κάποιον από τους τρεις αγώνες Mugello, BRNO και Misano του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με το MotoGrandPrix CLUB και τους έμπειρους οδηγούς Leaders.

 

2 μεγάλοι τυχεροί και μέλη του MotoGrandPrix CLUB που θα ταξιδέψουν μαζί μας, θα έχουν την δυνατότητα 2ήμερης πρόσβασης στα paddock, με V.I.P. πάσο, που θα δοθεί μετά από κλήρωση στη διάρκεια του ταξιδιού (μέσα στο πλοίο).

 

Το πακέτο του ταξιδίου περιλαμβάνει: Το ταξίδι περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για οδηγό και μοτοσυκλέτα καθώς και διανυκτέρευση σε τετράκλινη καμπίνα. Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τριών αστέρων κοντά στην πίστα του Mugello. Τα εισιτήρια του αγώνα για το Σάββατο των κατατακτήριων δοκιμών και για την Κυριακή του αγώνα. Το ραντεβού μας θα είναι στην Πάτρα Πέμπτη 3 Ιουνίου και επιστρέφουμε την Τρίτη 8 Ιουνίου (Στους συμμετέχοντες θα δοθούν ακριβείς πληροφορίες).

 

Το κόστος συμμετοχής για το ταξίδι στον αγώνα του Mugello είναι 539€. για επιβίβαση από Πάτρα και 579€ για επιβίβαση από Ηγουμενίτσα.  

 

Τηλεφωνήστε μας για πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος στο 210 6125126 & 6944 674663.

Επόμενο άρθρο »

Η 4η κλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς για τα μέλη του CLUB

« Προηγούμενο άρθρο

Οι νικητές του MotoGrandPrix CLUB της 1ης κλήρωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα