• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Έχουμε κάτι καινούριο για το Mugello
αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τι
Νέα 28/05/2021 - 18:39

Ο Alex Rins έφτασε στο Mugello μετά από τριες διαδοχικούς αγώνες με πτώσεις, αλλά την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εδώ, ο Ισπανός αναβάτης είχε καταφέρει να βρεθεί στην 4η θέση, από 13ος στην γραμμή εκκίνησης.

"Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχουμε αναλύσει τα δεδομένα από το Le Mans και ήδη έχουμε πάρει αποφάσεις για να αντιμετωπίσουμε την πίστα του Mugello όσο καλύτερα γίνεται. Το 2019 είχαμε μειονέκτημα σε σχέση με τις Ducati στην ευθεία αλλά έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και έχουμε προχωρήσει τα πράγματα. Δεν έχουμε την ίδια συσκευή holeshot, αλλά δουλεύουμε πάνω σε κάτι διαφορετικό για το οποίο δεν μπορώ να πω".

Για τον αγώνα της Κυριακής είπε: " Προτιμώ να τρέξουμε σε στεγνή πίστα. Νοιώθω καλύτερα και μπορώ να πιέσω στο όριο στις μεγάλες ταχύτητες, το οποίο δεν μπορείς να κάνεις στο βρεγμένο, χωρίς να έχεις κάνει πρώτα αρκετούς δοκιμαστικούς γύρους.Γενικά είμαι καλός στην βροχή, αλλά περιέργως είχαμε πολλά θέματα στο Le Mans. O στόχος είναι να πετύχουμε μια καλή θέση εκκίνησης. Μια απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2 θα ήταν ιδανική, αλλά δεν είναι εύκολο με τις Ducati. Παρ'όλα αυτά παραμένω αισιόδοξος".

Τα σημερινά αποτελέσματα του Alex Rins (3ος στις ΕΔ1 και 2ος στις ΕΔ2) δείχνουν ότι, όποιο και αν είναι αυτό το νέο σύστημα στο οποίο δουλεύει η Suzuki φαίνεται να αποδίδει.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Estoril: O Razgatlioglu 1os στις Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα