• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ2
Πρώτος ο Darryn Binder
Νέα 28/05/2021 - 15:29

Με σκληρή μάχη συνεχίστηκαν οι ΕΔ, με τους αναβάτες της Moto3 να βγαίνουν στην πίστα αποφασισμένοι να γράψουν καλούς χρόνους. Αρχικά στην κορυφή βρέθηκε για λίγο ο Pedro Acosta, για να προσπεραστεί σχεδόν αμέσως και διαδοχικά από τους Niccolo Antoneli, Romano Fenati, Andrea Migno, Alberto Surra, Darryn Binder και Tatsuki Suzuki.

Ο Suzuki πέρασε μπροστά με 30 λεπτά να απομένουν και κρατήθηκε εκεί για 15 λεπτά (με μια μικρή παρεμβολή του Andrea Migno). Έπειτα οι Jaume Masia και Denis Foggia πέρασαν για λίγο στην κορυφή πριν επανέλθει ο Suzuki. Με 4 λεπτά να απομένουν, ο Σκωτσέζος αναβάτης John McPhee πέρασε μπροστά, μέχρι που ο Romano Fenati κάνοντας έναν πολύ καλό γύρο, βρέθηκε στην πρώτη θέση. Ο καλύτερος γύρος του session όμως σημειώθηκε τελικά από τον Νοτιοαφρικανό Darryn Binder, o οποίος πέρασε μπροστά με 2 λεπτά να απομένουν και κατάφερε να τερματίσει πρώτος, με χρόνο 1:56.661. Πίσω του ήταν ο Denis Foggia με χρόνο 1:56.857 ενώ την τριάδα έκλεισε ο John McPhee με χρόνο 1:56.942.

Πίσω του τερμάτισαν ο Romano Fenati και Gabriel Rodrigo. O πρώτος στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta, είχε πτώση στην 15η στροφή, με 15 λεπτά να απομένουν, σταμάτησε το session και αρκέστηκε στην 16η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

O Βασίλης Παντελεάκης στο HETC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα