• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK : Aragon Race 2
Νικητής ο Scott Redding με σλικ ελαστικά!
Νέα 23/05/2021 - 18:31

Ο δεύτερος αγώνας των Superbikes στο Aragon ξεκίνησε με την πίστα βρεγμένη, γεγονός που έκανε τους αναβάτες να επιλέξουν βρόχινα ελαστικά. Εκεί ο Scott Redding, μετα τον απογοητευτικό αγώνα του το πρωί, πήρε το ρίσκο να επιλέξει σλικ ελαστικά και καθώς η πίστα στέγνωνε γρήγορα, κατάφερε από την μέση του αγώνα και μετά να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και να τερματίσει τελικά πρώτος με διάφορα σχεδόν 10 δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους αναβάτες.

Αρχικά οι μάχες για τις πρώτες θέσεις εκτυλίσσονταν μεταξύ των Jonathan Rea, Alex Lowes και Garrett Gerloff. O Gerloff προσπέρασε τον Lowes και κυνήγησε τον Rea, μια μάχη που κατέληξε με τον Gerloff να πέφτει από την μοτοσυκλέτα του και τον Rea να έχει έξοδο στην 14η στροφή. Το περιστατικό εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες και επιβλήθηκε ποινή long lap στον Gerloff (ο πρώτος αναβάτης των SBK που λαμβάνει τέτοια ποινή). Αυτό στοίχισε και στους 2 αναβάτες αρκετές θέσεις.

Ο Rea επανήλθε και κατάφερε τελικά να πάρει την δεύτερη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Alex Lowes. 

Μαζί τους είχαν εμπλακεί σε μάχες για το βάθρο οι Tom Sykes και Michael Van Der Mark, οι οποίοι τερμάτισαν 4ος και 5ος αντίστοιχα.

Πιο πίσω, υπήρχε μια έντονη μάχη για την 6η θέση, με τον Toprak Razgatioglu να αναδεικνύεται νικητής της, μπροστά από τον Gerloff, οποίος τελικά τερμάτισε 7ος και τον Folger. Την δεκάδα έκλεισαν οι Andrea Locatelli και Lucas Mahias, ο οποίος τέθηκε για πρώτη φορά στο top ten.

 

Επόμενο άρθρο »

Tito Rabat: Στα MotoGP νιώθεις ασφαλής, στα Superbikes χορεύεις!

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Aragon: Νικητής του πρώτου αγώνα ο Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα