• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jorge Martin θα γυρίσει για το Grand Prix της Βαρκελώνης
και όχι στο Mugello, όπως αναμενόταν
Νέα 21/05/2021 - 01:10

Μετά το ατύχημά του στο Portimao, ο αναβάτης της Pramac Ducati και rookie της κατηγορίας των MotoGP, Jorge Martin, βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης. Δυστυχώς αυτή η διαδικασία χρειάζεται παραπάνω χρόνο από ότι υπολογιζόταν στην αρχή και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Martin θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην Βαρκελώνη και όχι στο Mugello. 

"Νιώθω καλύτερα", είπε ο Jorge Martin σε συνέντευξή του. " Ήταν ένας μακρύς μήνας από την πτώση μου. Είναι δύσκολο να παρακολουθείς αυτούς τους αγώνες από το σπίτι γιατί θες να είσαι εκεί με την ομάδα σου, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα. Απολαμβάνω τους αγώνες και ό,τι συμβαίνει αλλά ελπίζω να βρεθώ και πάλι στην πίστα το συντομότερο δυνατόν".

Για το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση δήλωσε : Είναι δύσκολο να πω πότε ακριβώς θα είναι αυτό. Πρέπει να συννενοηθώ με τους γιατρούς και μετά θα αποφασίσουμε. Νομίζω ότι το Mugello είναι δύσκολο, θα προσπαθήσω, αλλά ο πραγματικός στόχος είναι το Montmelo (η πίστα της Βαρκελώνης)".

Την απουσία του δεν θα καλύψει στο Mugello ο περσινός αναβάτης της Reale Avintia, και τωρινός αντικαταστάτης του, Τito Rabat, καθώς ο Ισπανός αναβάτης θα βρίσκεται στο Estoril για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes. Η πιο πιθανή λύση είναι ο δοκιμαστής αναβάτης της Ducati, Michele Pirro (ο οποίος είναι ήδη εγγεγραμένος ως έκτακτη συμμετοχή (wild card) στo Mugello, και μπορεί να τρέξει με τα χρώματα της Pramac.

Επόμενο άρθρο »

Rossi : Θα αποφασίσω για το αγωνιστικό μου μέλλον στο θερινό διάλειμμα

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira : Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν αναδεικνύουν την πραγματική μας δυνατότητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα