• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : MotoGP ΕΔ3
στην κορυφή ο Marc Marquez
Νέα 15/05/2021 - 12:49

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στην κορυφή ενός session βρέθηκε ο Marc Marquez, ο οποίος κατάφερε, στις μεταβαλλόμενες συνθήκες των ΕΔ3 (που ξεκίνησαν με βρεγμένο οδόστρωμα και από την μέση και μετά υπήρχαν αρκετά στεγνά σημεία), να ολοκληρώσει τον καλύτερό του γύρο σε 1:40.736. 

Δεύτερος ήταν ο εκπληκτικός Lorenzo Savadori, που για λίγο βρέθηκε και πρώτος, με χρόνο 1:41.349. Ο Savadori είχε και στις ΕΔ1 (που είχαν τις ίδιες συνθήκες) καλό αποτέλεσμα, κάτι που σημαίνει ότι αν αύριο επικρατήσουν τα ίδια καιρικά φαινόμενα ίσως να έχουμε κάποια ευχάριστη έκπληξη από τον Ιταλό αναβάτη.

Τρίτος βρέθηκε ο Francesco Bagnaia, μπροστά από τους Miguel Oliveira και Pol Espargaro. Ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ2, Johann Zarco, βρέθηκε στην 6η θέση μπροστά από τις Suzuki των Joan Mir και Alex Rins.

Πολύ θετικό αποτέλεσμα για τον Iker Lecuona η ένατη θέση παρά την πτώση που είχε στην τρίτη στροφή, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο ετεροθαλής αδερφός του Rossi και rookie, Luca Marini.

Όπως και χθες στις ΕΔ1, οι Yamaha δεν κατάφεραν να βρεθούν μέσα στην δεκάδα, αλλά όλοι της οι αναβάτες έχουν εξασφαλίσει απευθείας μετάβαση στις ΚΑΤ2 λόγω των χθεσινών τους χρόνων κατά τις ΕΔ2 .Στο τελείωμα του session και ενώ βρέθηκε στα pits για να αλλάξει μοτοσυκλέτα, είχε ένα ελαφρύ γύρισμα στο γόνατο. Οι γιατροί τον εξέτασαν και έκριναν ότι μπορεί να συνεχίσει κανονικά το τριήμερο.

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα