• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : MotoGP ΕΔ2
Γαλλικό 1-2
Νέα 14/05/2021 - 20:52

Κύρια Φωτογραφία:  

Christopher P. Reeves
ALPHA ONE MEDIA

 

Πολλές αλλαγές υπήρξαν, σε σχέση με το πρωί, στις ΕΔ2 για τα MotoGP. Η στεγνή πίστα και η πιθανότητα βροχής αύριο έκαναν τους αναβάτες να κυνηγήσουν έναν καλό γύρο σήμερα που θα τους βάλει απευθείας στις ΚΑΤ2.

Ταχύτερος ήταν ο αναβάτης της Pramac Ducati, Johann Zarco, με χρόνο 1:31.747 και πίσω του βρέθηκε ο Fabio Quartararo με 1:31.842 κάνοντας έτσι την κορυφή των ΕΔ2, γαλλική υπόθεση. Την τριάδα έκλεισε ο Maverick Vinales με 1:32.136.

Πολύ θετικό αποτέλεσμα για τον Pol Espargaro, ο οποίος βρέθηκε στην τέταρτη θέση, ως ο κορυφαίος αναβάτης της Honda, μπροστά από τον Franco Morbidelli.

Ο Miguel Oliveira κατάφερε στα τελευταία στάδια να αναρριχηθεί στην 6η θέση ενώ πίσω του βρέθηκαν ο Jack Miller και ο Marc Marquez.

Σε ένα αποτέλεσμα που περίμενε πολύ καιρό έφτασε ο Valentino Rossi, που ήδη έχει δηλώσει πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του τεστ στη Jerez, και στις ΕΔ2 έφτασε στην 9η θέση, με διαφορά λίγο μικρότερη του δευτερολέπτου από τον Zarco (1:32.669). Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Takaaki Nakagami και αν αύριο οι καιρικές συνθήκες χειροτερεύσουν, είναι πολύ πιθανό να είναι αυτοί οι 10 αναβάτες που θα περάσουν στις ΚΑΤ2.

Μεγάλη αλλαγή για την Yamaha που, ενώ δεν είχε κανέναν αναβάτη μέσα στη δεκάδα το πρωί, πλέον έχει όλο της το οδηγικό δυναμικό μέσα.

Μπαράζ πτώσεων είχαμε επίσης σε αυτό το session (όπως στην Moto3 το πρωί) με τους Francesco Bagnaia, Jack Miller, Fabio Quartararo, Joan Mir, Alex Rins και Aleix Espargaro (2 φορές) να βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα στις αμμοπαγίδες του Le Mans, ιδιαίτερα στην τρίτη στροφή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα έχουμε Γάλλο νικητή την Κυριακή;
Θα έχουμε Γάλλο νικητή την Κυριακή;

Επόμενο άρθρο »

Χορηγία της Yamaha στον Βασίλη Παντελεάκη

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Quartararo να ξεφύγει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα