• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: ένιωσε και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στη Jerez
Νέα 05/05/2021 - 21:36

Ο Takaaki Nakagami ήταν ο καλυτερος αναβάτης της Honda στην Κυριακή στη Jerez τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, 0.6 δευτερόλεπτα πίσω από τον Franco Morbidelli.

Παρά το φαινομενικά πολύ καλό αποτέλεσμα ο Ιάπωνας αναβάτης ένιωθε απογοητευμένος:  "Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ γρήγορος αλλά κατάφερα να κρατήσω τον ρυθμό μου. Ένιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα από την αρχή μέχρι το τέλος και έφτασα πολύ κοντά στην τρίτη θέση και στο βάθρο. Παρόλα αυτά έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τον αγώνα. Ούρλιαζα γιατί το 50% του εαυτού μου ήταν χαρούμενο, ενώ το άλλο 50% δεν ήταν ακριβώς απογοητευμένο - είναι δύσκολο να εξηγήσω πως ένιωθα".

"Όταν έφτασα στα pits έκλαψα, γιατί άρχισα να σκέφτομαι ότι το πρώτο βάθρο ήταν εκεί. Είχαμε τον ρυθμό, είχαμε καλή ταχύτητα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε στο Le Mans".

Επίσης ο Nakagami έκανε δηλώσεις για τον τρόπο με τον οποίο προσπέρασε τον αναβάτη της Aprilia, Aleix Espargaro, για να πάρει αυτή την τέταρτη θέση.

"Για πολλούς γύρους ήμουν πίσω του και σκεφτόμουν που θα τον προσπεράσω. Ήθελα να τον προσπεράσω από την εσωτερική στην τελευταία στροφή αλλά βγαίνοντας από την 12η στροφή πάντα είχα μια μικρή απόσταση και δεν γινόταν. Τότε άρχισε να χάνει μερικά δέκατα και κατάλαβα ότι ήταν η ευκαιρία μου. Αν δεν το έκανα σε εκείνο το σημείο θα με πλησίαζε από πίσω ο Mir και θα γινόταν μεγάλη μάχη. Προσπάθησα να περάσω από την εσωτερική αλλά με μπλόκαρε, ακουμπήσαμε και ο ώμος μου μετά τον αγώνα ήταν μαύρος από το ελαστικό του. Αλλά ήταν μια καλή κίνηση και είμαι περήφανος που έκανα αυτή την προσπέραση".

 

Επόμενο άρθρο »

Agostini : Λυπάμαι να βλέπω τον Rossi έτσι

« Προηγούμενο άρθρο

Το παιδί θαύμα έρχεται! #Dinos31

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα