• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo : Δεν είχα πλέον δύναμη και καμία αίσθηση του χεριού μου
Νέα 02/05/2021 - 21:25

Η ξαφνική πτώση ρυθμού του Quartararo στα μισά του αγώνα έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τι πήγε στραβά. Από την αρχή υπήρξαν θεωρίες για την ύπαρξη προβλήματος "arm pump" κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γάλλος αναβάτης. 

"Άντεξα με τον πόνο για 6 γύρους αλλά δεν μπορούσα άλλο. Ήταν επικίνδυνο να συνεχίσω, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω γιατί ξέρω ότι ακόμα και 1-2 βαθμοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Τα έδωσα όλα και δυστυχώς είχα αυτό το θέμα".

Ο Quartararo  σήμερα φαινόταν ότι θα κυριαρχήσει στη Jerez (όπως στους 2 αγώνες πέρυσι) και είχε χτίσει μια ασφαλή διαφορά από τον δεύτερο Jack Miller. "Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί πήγαινα καλά και ένιωθα καλά στον ρυθμό μου", δήλωσε ο ίδιος. 

Η παλαιότερή του εγχείρηση το 2019 για το ίδιο θέμα περιπλέκει τα πράγματα. "Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο κεφάλι μου και δεν έχω την ηρεμία  και την νηφαλιότητα να αποφασίσω. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους ώστε να πάρω την σωστή απόφαση. Πέρυσι στο Portimao το χέρι μου με ταλαιπωρούσε ενώ φέτος ήταν το ακριβώς αντίθετο".

Ευχόμαστε στον Fabio ταχεία ανάρρωση και να τον δούμε πλήρως δυναμικό στους επόμενους αγώνες!

Επόμενο άρθρο »

Jack Miller : Είναι απερίγραπτο αυτό που νιώθω

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati 1-2 με Miller και Bagnaia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα