• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Loris Capirossi: Φοβάμαι ότι ο Acosta θα μου κλέψει το ρεκόρ!
Του νεότερου Παγκόσμιου Πρωταθλητή
Νέα 26/04/2021 - 12:11


 

Ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος του MotoGP αυτή τη στιγμή είναι αναμφιβόλως ο Ισπανός rookie της Moto3, Pedro Acosta. Στους 3 πρώτους αγώνες της χρονιάς, έχει καταφέρει να ανέβει 2 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να τερματίσει δεύτερος στον πρώτο του αγώνα.

Γεννημένος στις 25 Μαΐου του 2004, ο Pedro Acosta έχει ήδη βγει Πρωταθλητής στην PreMoto3 το 2017 και στο RedBull MotoGP Rookies Cup το 2020. 

"Ο Pedro Acosta αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο", δήλωσε ο Loris Capirossi, ο υπεύθυνος Ασφαλείας του MotoGP. "Είναι από τους αναβάτες οι οποίοι έχουν τόσο ταλέντο, που δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθει και θα καταφέρει να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο πολύ γρήγορα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι μπορεί να μου "κλέψει" τον τίτλο του νεότερου Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Σε κάθε περίπτωση, του εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει".

Ο Loris Capirossi κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ του νεότερου Παγκόσμιου Πρωταθλητή, καθώς το 1990 κατέκτησε το Πρωτάθλημα των 125cc στην ηλικία των 17 ετών, 5 μηνών και 12 ημερών, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε και πάλι τον Τίτλο στη μικρή κατηγορία και το 1998 ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής και στα 250cc.


 

Επόμενο άρθρο »

Μια αναμονή 21 χρόνων θα τελειώσει φέτος

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2022: Gresini–Ducati, VR|46-Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα