• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρθαν οι νέες Yamaha TRACER 9/ TRACER 9 GT
και Yamaha MT-09/ΜΤ-09 SP
Νέα Αγοράς 20/04/2021 - 00:16

 

Οι νέες Yamaha TRACER 9/ TRACER 9 GT και Yamaha MT-09/ΜΤ-09 SP έφτασαν στην Ελλάδα!


Η Sport Touring κατηγορία της Yamaha αλλά και η Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας εμπλουτίζονται, οδηγώντας σας σε ακόμα πιο δυναμικές και συναρπαστικές διαδρομές.

Τώρα, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha τις νέες Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT, καθώς και τις νέες Yamaha MT-09 και MT-09 SP.

Οι δυναμικές Sport Touring Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT, αλλά και τα νέα εμβληματικά μοντέλα Yamaha MT-09 και MT-09 SP της κατηγορίας Hyper Naked, είναι διαθέσιμες στις εκθέσεις του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών Yamaha και σας προσκαλούν να τις ανακαλύψτε από κοντά αλλά και να κλείσετε τα πιο συναρπαστικά test rides.

Yamaha TRACER 9 GT
Yamaha TRACER 9 GT


Yamaha TRACER 9/ TRACER 9 GT

Φανταστείτε ένα νέο αύριο μαζί με τις νέες Yamaha TRACER 9 και TRACER 9 GT που διαθέτουν αποκλειστικές προδιαγραφές και σας παρέχουν ομαλότερες διαδρομές, υψηλά επίπεδα άνεσης και τον δυναμισμό που αναζητάτε σε κάθε σας ταξίδι.

Επιλογές Γνήσιων Αξεσουάρ Yamaha μπορούν να συνοδεύσουν την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα και να απογειώσετε την οδηγική σας εμπειρία.

Με μεγαλύτερου κυβισμού 3-κύλινδρο κινητήρα 890 κ.εκ. που αποδίδει 119 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. (1.500 στροφές νωρίτερα από το προηγούμενο μοντέλο), απολαμβάνετε ισχυρότερη ροπή κατά 6% και εκπληκτική επιτάχυνση.

Το νέο ελαφρύ πλαίσιο συνδυάζει την ευελιξία μίας sport μοτοσυκλέτας με τη σταθερότητα μιας sport tourer, με έναν ή και δύο αναβάτες.

Η νέα αδρανειακή μονάδα (IMU) 6 αξόνων, οι διπλοί μετρητές TFT, το Cruise Control και ο πλήρης φωτισμός LED, τονίζουν ακόμα περισσότερο τις κορυφαίες προδιαγραφές των δύο μοντέλων.

Yamaha MT-09
Yamaha MT-09

 

Να σημειωθεί πως στον βασικό εξοπλισμό της Yamaha TRACER 9 GT περιλαμβάνονται:

  -  Σύστημα Γρήγορης Αλλαγής Ταχυτήτων Quick Shift (QSS) που σας παρέχει ταχύτερη και ομαλότερη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη (για ανέβασμα και κατέβασμα ταχύτητας).

  -  Hμι-ενεργή, πλήρως ρυθμιζόμενη ηλεκτρονική ανάρτηση μπροστά και πίσω της KYB.

  -  Φώτα Στροφής LED, καθώς επίσης και σκληρές πλαϊνές βαλίτσες.

 

Yamaha MT-09 SP
Yamaha MT-09 SP

Επόμενο άρθρο »

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ D-CORE THERMO ΤΗΣ DAINESE

« Προηγούμενο άρθρο

Slacker - Ηλεκτρονικό Όργανο Μέτρησης Sag

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα