• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν έψαχνε για δικαιολογίες ο Vinales
Άσχημη εκκίνηση για τον Ισπανό στον Αγώνα
Νέα 05/04/2021 - 13:51

Ο Maverick Vinales ονειρευόταν μια δεύτερη νίκη στο Qatar, με τις προσδοκίες του όμως να μην επαληθεύονται στην πράξη. Η άσχημη εκκίνηση του κόστισε και ο ίδιος έλεγε μετά τον Αγώνα: «Αν είχα κάνει καλή εκκίνηση, όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να τα πάω καλύτερα. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν μια καλή εκκίνηση για να μείνω κοντά στους πρώτους, αλλά δεν έγινε…»

«Είμαι πολύ ενοχλημένος με το πώς ξεκίνησα. Δυστυχώς και άργησα και είχα σούζα. Πάντως και σήμερα είχα την επιβεβαίωση ότι η μοτοσυκλέτα έχει μεγάλη δυναμική. Ήμουν γρήγορος και με καλό ρυθμό». Προσπαθεί να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. «Είμαστε ακόμα στην αρχή, οπότε πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Το ενθαρρυντικό είναι ότι η μοτοσυκλέτα είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ότι πέρυσι».

Το επόμενο ραντεβού του MotoGP είναι σε δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία. «Είμαι σίγουρος ότι στην Πορτογαλία δεν θα δούμε Αγώνες όπως εδώ, με συνεχείς προσπεράσεις. Εκεί ο Αγώνας θα είναι περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα. Το θέμα είναι ότι με τόσες προσπεράσεις εξαντλείται και ο οδηγός».

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Τι έμαθα στον Αγώνα;

« Προηγούμενο άρθρο

Απολαυστική, αλλά και ασφαλής οδήγηση, πάνε μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα