• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα χρώματα της Aruba.it Ducati για το 2021
Νέα 24/03/2021 - 18:19

Η Aruba.it Ducati παρουσίασε χτες τη νέα Panigale V4 R πριν από το πρωτάθλημα των WSBK του 2021. Η ομάδα θα παλέψει για να κερδίσει τον πρώτο της Τίτλο από το 2011 και θα βασιστεί γι’ αυτό στους Scott Redding και Michael Ruben Rinaldi, που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον κυρίαρχο Jonathan Rea. Ο Redding τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Rea και την Kawasaki την περασμένη σεζόν, στην πρώτη του χρονιά στο Πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής των BSB για το 2019, θα έχει ομόσταυλό του τον πρώην αναβάτη της Team GoEleven Ducati, Rinaldi, καθώς ο Ιταλός αντικαθιστά τον Chaz Davies ο οποίος με τη σειρά του έχει πάει στην ομάδα της GoEleven. Μιλώντας στην παρουσίαση της ομάδας, ο CEO της Ducati, Claudio Domenicalli, είπε: «Η Ducati συμμετέχει στα WSBK από τη δημιουργία τους το 1988 και ο ενθουσιασμός είναι πάντα υψηλός στην αρχή μιας νέας σεζόν. Η Panigale V4 R δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι η μοτοσυκλέτα παραγωγής που βρίσκεται πιο κοντά σε μια πραγματική αγωνιστική μοτοσυκλέτα και το γεγονός ότι ένα τέτοιο προϊόν υψηλής απόδοσης είναι διαθέσιμο σε όλους τους οπαδούς, μας κάνει πολύ υπερήφανους. Με το ταλέντο των αναβατών μας Scott Redding και Michael Rinaldi, που είναι πραγματικοί πρεσβευτές του brand της Ducati, προσβλέπουμε στο ξεκίνημα του 2021 με αισιοδοξία».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Gigi Dall'igna. «Η σεζόν του 2020 ήταν συναρπαστική και το να βλέπουμε και τους δύο αναβάτες μας να αγωνίζονται για κορυφαίες θέσεις, μας δίνει ικανοποίηση καιυπερηφάνειας σε όλους μας στο Ducati Corse. Φέτος, με τον Scott και τον Michael, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση των μοτοσυκλετών μας. Το μόνο που θέλω από την ομάδα είναι να τα δώσει όλα, όπως πάντα, και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

To MotoGP είναι εδώ!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Yamaha νιώθουν αυτοπεποίθηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα