• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Test: Ταχύτερος ο Rinaldi στο Misano!
Νέα 17/03/2021 - 13:18

Ο Toprak Razgatlioglu ήταν πρώτος στις τρεις πρώτες περιόδους δοκίμων του διήμερου τεστ στο Misano, αλλά έχασε την πρώτη θέση στην τελευταία περίοδο το απόγευμα της δεύτερης ημέρας, από τον Michael Ruben Rinaldi της Ducati.

Ο Ιταλός έκανε έναν γύρο ελάχιστα πάνω από το ρεκόρ του Tom Sykes (1:33.640) ενώ είχε μια πτώση, όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση του Razgatlioglu. Ο χρόνος του Rinaldi ήταν στο 1:33.688, ενώ ο Τούρκος έδειξε εντυπωσιακή σταθερότητα και σίγουρα συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον Τίτλο.

Εξαιρετική ήταν η χθεσινή μέρα και για έναν άλλον οδηγό της Yamaha, τον νεοφερμένο Garrett Gerloff ο οποίος ανέβηκε στην τρίτη θέση μπροστά από τον Scott Redding. Ο Gerloff ήταν στη μοτοσυκλέτα του 2019 πέρυσι και φέτος θα αγωνιστεί με την R1 του 2021, επομένως πρώτο του μέλημα για αυτό το τεστ ήταν να προσαρμοστεί στη νέα μοτοσυκλέτα.

Ο Redding έμεινε στην τέταρτη θέση για την Ducati, ενώ για το μεγαλύτερο μέρος των δοκίμων ήταν δεύτερος. Στην 5η θέση ήταν ο ομόσταυλός του Razagatlioglu, ο Andrea Locatelli που βελτίωσε σημαντικά το χρόνο του από την πρώτη μέρα και ολοκλήρωσε 1,1’’ πάνω από το χρόνο του Rinaldi. Στη δεκάδα ήταν και οι Lucas Mahias, Axel Bassani, Kohta Nozane, Tito Rabat και ο Christophe Ponsson.

Επόμενο άρθρο »

Έφερα λίγη από την τρέλα της Romagna στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Αεροδυναμική και ηλεκτρονικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα