• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Πρώτος ο Razgatlioglu την 1η ημέρα δοκιμών στο Misano
Νέα 16/03/2021 - 12:18

Ήταν μία καλή πρώτη ημέρα δοκιμών για την Yamaha στα WSBK, με τον Toprak Razgatlioglu να παίρνει την πρώτη θέση στο Misano, ενώ στην πρώτη τριάδα ήταν και το δίδυμο της Ducati, με τον Scott Redding και τον Michael Rubin Rinaldi.

Ο Τούρκος ήταν γρήγορος και στο πρωινό session, αλλά συνέχισε και το απόγευμα τον εντυπωσιακό του ρυθμό, για να πάρει την πρώτη θέση μπροστά από το δίδυμο της Ducati. Ο Razgatlioglu είχε καλύτερο χρόνο στο 1:34.265 και ήταν περίπου μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από το ρεκόρ του Jonathan Rea το 2015.

Ο Redding πήρε τη δεύτερη θέση με χρόνο στο 1:34.478 και για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έκανε γύρους κοντά στο χρόνο ρεκόρ της πίστας! Μάλιστα ο ρυθμός του ήταν εντυπωσιακός και φαίνεται ότι θα είναι δυνατός όπως και πέρυσι.

Eντυπωσιακός ήταν και ο ομόσταυλός του, ο Rinaldi, ο οποίος πήρε την 3η θέση με διάφορα μικρότερη από δύο δέκατα. Όμως αυτός που πραγματικά ξεχώρισε την πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Misano ήταν ο νεοφερμένος στα WSBK, Axel Bassani. Ο ηλικίας 21 ετών οδηγός, πήρε την τέταρτη θέση και είχε διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Ο Garret Gerloff  πήρε την 5η θέση για την Yamaha, μπροστά από τον Andrea Locatelli, ενώ οι οδηγοί που έκλεισαν τη δεκάδα ήταν ο Tito Rabat με την Barni Racing Team στην έβδομη θέση και οι Lucas Mahias, Kohta Nozane και Christophe Ponsson. 

Στη θέση του Chaz Davies, πού βρέθηκε θετικόςστον Covid-19, ήταν ο Michele Pirro ο οποίος πήρε την 11η θέση. Το τεστ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Στόχος μου να είμαι στη δεκάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικός στον Covid-19 ο Tatsuki Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα