• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ισοδυναμία διπλωμάτων και κατηγορία δίκυκλου 25km/h
Η θέση της Γκοργκόλης Α.Ε.
Νέα Αγοράς 12/03/2021 - 16:24

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Γκοργκόλης ΑΕ για την ψήφιση της ισοδυναμίας της άδειας οδήγησης αυτοκινήτου (Β) με τις άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτου (ΑΜ) και μοτοσυκλέτας 125 (Α1).

Ένα απόλυτα λογικό αίτημα του συνόλου των εταιριών δικύκλων μέσα από τον ΣΕΑΑ άλλα και τον ΠΑΣΕΕΕΔ και ιδιαίτερα της Γκοργκόλης που τουλάχιστον από το 2013 προσπαθεί για τη ρύθμιση του συγκεκριμένου θέματος 

Να θυμίσουμε εδώ ότι η ισοδυναμία του διπλώματος Β με τα διπλώματα ΑΜ και Α1 ισχύει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και στατιστικά έχει αποδείξει ότι συμβάλει στη μείωση των ατυχημάτων.


Δελτίο Τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για την ψήφιση της ισοδυναμίας και της δημιουργίας νέας κατηγορίας των 25km/h.

Ισοδυναμία διπλωμάτων και νέα κατηγορία δίκυκλου 25km/h

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση από την θετική κατάληξη, με την ψήφιση της ισοδυναμίας, έστω και με αυτούς τους όρους, όχι μόνο για την αναμενόμενη διάδοση του δικύκλου αλλά για το ότι καταφέραμε μετά από προσπάθειες πολλών ετών να πείσουμε την ηγεσία του υπουργείου να σπάσει το τείχος άρνησης, που ήταν στημένο στις υπηρεσίες, σε ό,τι αίτημα ετίθετο διευκόλυνσης και διάδοσης του δικύκλου.

Ευχαριστούμε όλους όσους ακολούθησαν και υποστήριξαν το αίτημα, και κυρίως την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, που για πρώτη φορά ήταν έτοιμη να ακούσει και μια διαφορετική άποψη.

Πρώτη η εταιρεία μας, από το 2013, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον κυριακάτικο τύπο, προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τις αρνήσεις που είχαμε δεχθεί.

Ξεχωριστή επιτυχία θεωρούμε και την αποδοχή του αιτήματός μας για την εισαγωγή της κατηγορίας δικύκλου 25 km/h που θα επιφέρει, ελπίζουμε, και τον περιορισμό των "fake scooters" (σκούτερ με πετάλια) αλλά και θα “ανεβάσει” στο δίκυκλο νέο τμήμα της αγοράς.

Πέρασαν 8 χρόνια από την πρώτη μας καταχώρηση και το κάλεσμα στην έκθεση στο ΓΚΑΖΙ για “λαϊκή” υποστήριξη του αιτήματος μας…

Ευτυχώς συνεχίσαμε…

 

Επόμενο άρθρο »

Shoei NXR DYSTOPIA TC-5

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ K6 ΤΗΣ AGV

Χορηγοί