• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Miller 1ος την 1η μέρα των Δοκιμών 2
Ανατροπή στο τελευταίο λεπτό!
Νέα 10/03/2021 - 20:48

Στο τέλος των σημερινών δοκιμών, ο Jack Miller και η Ducati πήραν την 1η θέση, που είχαν χάσει νωρίτερα από τον Fabio Quartararo και την Yamaha που είχαν σημειώσει έναν εκπληκτικό χρόνο, σπάζοντας το απόλυτο ρεκόρ πίστας που έχει από το 2019 ο Marc Μarquez με 1.53.380. Ο Γάλλος σημείωσε 1.53.263, αλλά ο Αυστραλός ήρθε στον τελευταίο του γύρο (στο 90' + θα λέγαμε ποδοσφαιρικά) και έγραψε 1.53.183!!! Μάλλον όμως δεν θα αναγνωριστεί ως νέο ρεκόρ, γιατί τα ρεκόρ θεωρούνται οι χρόνοι που γίνονται στη διάρκεια των τριημέρων των Αγώνων, αλλά όπως και νάχει είναι και οι δύο αυτοί χρόνοι εκπληκτικοί και πολύ καλύτεροι από τους χρόνους που είχαν γίνει στα περσινά χειμερινά τεστ, πριν από τον πρώτο Αγώνα που δεν έγινε ποτέ για τη μεγάλη κατηγορία.

Στην 3η θέση ο Maverick Vinales με τη δική του Μ1, πέτυχε 1.53.510, επίσης εξαιρετικό χρόνο. Ο Johann Zarco (Ducati) στο τέλος της ημέρας πέτυχε τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Pol Espargaro και την Honda me διαφορά 0.716 από την κορυφή. Ο Aleix Espargaro με την Aprilia είναι ελάχιστα πιο πίσω, μπροστά από τις Suzuki των Joan Mir και Alex Rins. 

OPecco Bagnaia (Ducati) ακολουθεί στην 9η θέση με διαφορά 1.053, και ο Takaaki Nakagami (Honda) κλείνει τη δεκάδα.

Ο Franko Morbidelli (Yamaha) ακολουθεί 11ος, με τον Miguel Oliveira να είναι η πρώτη ΚΤΜ στην 12η θέση. Ο Valentino Rossi (Yamaha) είναι 13ος σχεδόν 3 δέκατα από τον ομόσταυλό του και 1.435 από την κορυφή, βελτιώνοντας όμως σημαντικά το χρόνο που είχε πετύχει μερικές μέρες νωρίτερα. 

Ο Enea Bastianini με την Ducati του είναι ο πρώτος από τους νεοφερμένους στην 14η θέση, με τον Jorge Martin 19o και τον Luca Marini 22o.

Δείτε στη 2η φωτογραφία τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Ο Zarco μιλά για το νέο ρεκόρ τελικής που έκανε στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha παρουσίασε την επετειακή Μ1 των 60 χρόνων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα