• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 17:00
Νέα 10/03/2021 - 17:18

Πλέον όλοι οι οδηγοί είναι στην πίστα του Qatar (πλην ενός δοκιμαστή της Yamaha), συνεχίζοντας τη δουλειά τους πάνω στις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες. Η ημέρα ξεκίνησε ήρεμα, με λιγοστούς αναβάτες και τα αδέρφια Espargaro να έχουν τις πρώτες θέσεις νωρίτερα. Τώρα, στις 17:00 ώρα Ελλάδας, τα δεδομένα στη λίστα με τους χρόνους έχουν αλλάξει.

Η Yamaha έδειξε για λίγο τη δύναμή της και κρατούσε τις πρώτες θέσεις, έως ότου ήρθε ο Pol Espargaro με ένα θεαματικό πέρασμα να κάνει 1:54,272 και να βάλει την Honda του στην πρώτη θέση! Ένας εξαιρετικός χρόνος, που είναι μόλις τρία δέκατα κάτω από τον καλύτερο του προηγούμενου τεστ στο Qatar.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Franco Morbidelli με διαφορά στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου από τον αντίπαλό του, ενώ ακολουθεί άλλη μια Yamaha. Αυτή είναι του Fabio Quartararo που έχει πλησιάσει στα 61χιλ τον πρώην ομόσταυλό του! Άλλα 75χιλ πιο πίσω είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Maverick Vinales.

 

EDIT: Καθώς γράφονταν αυτές οι γραμμές o Jack Miller πέρασε στην πρώτη θέση με 1:53,826 που είναι καλύτερος χρόνος κι από αυτόν που έκανε ο Fabio Quartararo στο 1ο τεστ!

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 19:00

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar2 Test Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα