• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test 125 & Moto2: Elias & Marquez προηγούνται
Δύο Ισπανοί, στις 2 μικρές κατηγορίες, μέσα σε Ισπανική πίστα
Νέα 28/03/2010 - 16:14

 

Ο Toni Elías, αν και αργότερος 7 δέκατα σε σχέση με τον χθεσινό του χρόνο, με 1’44.775, από νωρίς το πρωί, προηγείται στην κατάταξη των δοκιμών της κατηγορίας ΜΟΤΟ2, δείχνοντας ότι η Moriwaki D600 είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Alex de Angelis (Scot Racing), ο Julián Simón (Mapfre Aspar) και ο Alex Debón (Aeroport de Castello-Ajo) συμπλήρωσαν την πρώτη 4αδα μέχρι τις 13:30 τοπική ώρα, όντας οι μόνοι οδηγοί κάτω από το 1’45’’.

Κοντά τους οι Claudio Corti (Forward Racing) και Roberto Rolfo (Italtrans STR), με ενδιαφέρον στοιχείο ότι στις 5 πρώτες θέσεις βρίσκονται 5 διαφορετικοί κατασκευαστές πλαισίων, οι: Moriwaki, Scot, RSV, Suter και FTR.

 

Ο Marc Márquez, προηγείται στα 125cc, μπροστά από τον χθεσινό πρώτο, τον Pol Espargaró (Tuenti Racing). Ο οδηγός της Red Bull Ajo Motorsport, σημείωσε σήμερα έναν εντυπωσιακό χρόνο στο 1’46.492 – αρκετά κάτω από το ρεκόρ πίστας των 125 που είναι 1’46.937, από τον Mattia Pasini το 2006.

Οι Nico Terol (Bancaja Aspar), Efrén Vázquez (Tuenti Racing) και Sandro Cortese (Avant Intact Ajo Motorsport) είναι κοντά στον Márquez, με τους Espargaró και Bradley Smith (Bancaja Aspar) να συμπληρώνουν την 6αδα.

Ο προερχόμενος από το Red Bull Rookies Cup, Sturla Fagerhaug (AirAsia Sepang International Circuit), είχε και σήμερα, όπως και χτες μια πτώση.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Βiaggi νικητής και στο 2ο σκέλος

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Portimao: Τοπ Κ.Α.Π.Η.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα