• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Xαρούμενος ο Capirossi για την επίσκεψή του στην Ελλάδα
Μίλησε με τους διοργανωτές και θυμήθηκε τα παλιά!
Νέα 08/03/2010 - 14:30

Ο Loris Capirossi σήμερα βρισκόταν στο σπίτι του στο Μονακό και ετοιμαζόταν για την προπόνησή του με μοτοσυκλέτα τράιαλ, όταν κτύπησε το τηλέφωνό του. Το νούμερο ήταν από Ελλάδα και στην άλλη μεριά της γραμμής ο Δημήτρης Διατσίδης τον ρώτησε για την επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα.

«Με χαρά, δέχτηκα την πρόσκληση για την εκδήλωση του περιοδικού MotoGP World και αμέσως μετά τις δοκιμές τη Δευτέρα 3 Μαΐου στην Jerez, θα έλθω», είπε ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125 και 250.

Στη συνέχεια της συνομιλίας αναφέρθηκε στην παλιότερη επίσκεψή του στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας της Αθήνας το 1998, όταν πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 250 με Aprilia. «Ελπίζω οι μοτοσυκλετιστές να είναι όσο φιλικοί, όσο ήταν τότε», είπε, για να ενημερωθεί ότι ήδη οι φίλοι του MotoGP ζητούν προσκλήσεις για το μεγάλο πάρτι που θα οργανωθεί στην πίστα καρτ του Αγίου Κοσμά.

 

Μετά η συζήτηση πήγε στη φετινή Suzuki και ο Loris μας είπε ότι είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε από το εργοστάσιο το χειμώνα. Τώρα περιμένει τις δοκιμές του Κατάρ την επόμενη εβδομάδα και με αγωνία τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, που θα είναι και η 300η συμμετοχή του σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ένα μεγάλο ρεκόρ σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς που συμμετέχουν στο MotoGP.

 

Καλώς να ορίσει λοιπόν ο Capirossi και σίγουρα η υποδοχή από τους φίλους των αγώνων θα είναι θερμή.

Επόμενο άρθρο »

H Hellas NSF Academy στα Μέγαρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Moto2/125: Βροχή και σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα