• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Τεστ άνευ ουσίας στην Jerez
Νέα 22/01/2021 - 11:59

Τελικά οι προβλέψεις έπεσαν μέσα και η βροχή έκανε την εμφάνισή της στην Jerez, μειώνοντας στο ελάχιστο το χρόνο παρουσίας των μοτοσυκλετών στην πίστα.

 

Το τεστ των ομάδων των WSBK είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, ωστόσο από την πρώτη ημέρα η βροχή χάλασε τα σχέδια των οδηγών.

 

Χτες ο καιρός ήταν καλύτερος, ωστόσο η πίστα άργησε να στεγνώσει μετά τις δυνατές βροχές της Τετάρτης κι έτσι οι ομάδες αποφάσισαν ουσιαστικά να μην μπουν καθόλου.

 

Η Honda και η Kawasaki θα επιστρέψουν στην ίδια πίστα την επόμενη εβδομάδα, με την Honda να κάθεται δύο ημέρες (27-28/01) και την Kawasaki μία (28/01).

 

Οι προβλέψεις για αυτές τις ημέρες λένε πως ο καιρός θα είναι καλός και η πίστα στεγνή.

 

Μπορεί οι ομάδες των WSBK να ακύρωσαν το τεστ στην Jerez, ωστόσο είχαμε κάποιους οδηγούς στην πίστα από το MotoGP.

 

Ο Stefan Bradl συνέχισε τις δοκιμές της νέας RC213V του MotoGP για το 2021, η οποία έχει ένα νέο πλαίσιο και ψαλίδι.

 

Μερικούς γύρους – 37 στο σύνολο – στην πίστα έκανε και ο Johann Zarco, ενώ μαζί τους ήταν και ο δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro.

 

Πάντως ο Pirro έκανε δοκιμές στη μοτοσυκλέτα της Ducati για τα WSBK και δεν οδήγησε κάποια πειραματική μοτοσυκλέτα του MotoGP.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Pirro όσο και ο Zarco έκαναν χρόνους κάπου στο μεσαίο-προς ψηλό 1:45 κι αυτό απόρροια της βρεγμένης πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Φωτο: Η νέα RC213V στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoE: Αποχωρεί η Marc VDS!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα