• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bazaar by Papastavrou: Νέο ξεκίνημα
Στον ανακαινισμένο χώρο της Π.Ράλλη 1
Νέα Αγοράς 14/12/2020 - 22:23

Ένας υψηλής αισθητικής χώρος που θυμίζει μεγάλες Ευρωπαϊκές προσπάθειες, άνοιξε σήμερα τις πόρτες του στο κοινό, με νέο όνομα: “Bazaar by Papastavrou”, στο γνωστό χώρο της Πέτρου Ράλλη 1, στον Ταύρο, από το δίδυμο Σταύρου και Γιώργου Παπασταύρου, όπου πατέρας και γιός φιλοδοξούν να δώσουν στους μοτοσυκλετιστές κάτι που έλειπε από τη χώρα μας. 

Χωρίς να έχουν μπει οι τελευταίες πινελιές που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα χιλιάδες κράνη και πάνω από χίλια δερμάτινα και φόρμες, ο χώρος αποπνέει μια ποιότητα που σε εκπλήσσει θετικά, ειδικά αν σκεφθείς ότι πρόκειται για ένα σημείο που θα βρεις εξαιρετικές τιμές και σοβαρές εκπτώσεις!

“Ουσιαστικά έχουμε καταφέρει και έχουμε ενώσει την καινούργια κολεξιόν και της Dainese και της AGV, που εκεί είναι και το επίκεντρο όλης μας της δουλειάς, αλλά και των άλλων εταιριών όπως είναι η SHOEI, η Arai, η Shark, τα ΜΤ, τα έχουμε στο μπροστινό μέρος του μαγαζιού, ώστε ένας πελάτης που επιθυμεί να πάρει το νέο μοντέλο να μπορεί να το βρει σε – σίγουρα – μια πολύ ανταγωνιστική τιμή. Από κει πέρα όμως τα προϊόντα που είναι της περσινής σεζόν και πιο πίσω ετών, έχουμε κάνει το “bazaar in bazaar”, όπως το ονομάζουμε το οποίο ξεκινάει από εκπτώσεις 25% και αγγίζει και το 70% σε κάποια μοντέλα. Θέλαμε να κρατήσουμε το ύφος του bazaar στο μαγαζί και γι αυτό όλα έχουν το χρώμα και την υφή που να θυμίζει κάπως ένα εργοτάξιο και έτσι θεωρούμε ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες όλων των πελατών”, μας λέει ο Γιώργος Παπασταύρου, που πιο ώριμος παρά ποτέ έχει τη διεύθυνση του εγχειρήματος. 

“Πολλές φορές κάποιος μπορεί να ακούσει στην αγορά εξωφρενικές εκπτώσεις και να ανακαλύψει ότι αφορούν πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών σε λίγα “δύσκολα” νούμερα. Εμείς κάνουμε πραγματικές εκπτώσεις με πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και είναι σίγουρο ότι κάθε πελάτης θα βρει αυτό που ψάχνει στο νούμερό του, αλλά και στο νούμερο της φίλης/ου του, αφού πολλοί θέλουν να φορούν το ίδιο στην παρέα”, συμπληρώνει ο Σταύρος Παπασταύρου, για να τονίσει την τεράστια ποικιλία των επιλογών σε ντύσιμο, αλλά και σε εξοπλισμό μοτοσυκλέτας.

“Η νέα γενιά του Bazaar by Papastavrou, έχει ως πρώτο στόχο να φεύγει ο πελάτης με χαμόγελο μέσα από το κατάστημα, δεύτερο να μην βλέπουμε στο δρόμο αναβάτες χωρίς κράνος και χωρίς μπουφάν – και γι αυτό είναι επιθυμία μας να κρατάμε όσο γίνεται πιο χαμηλά τις τιμές – και τρίτον απευθυνόμαστε και μέσω του σάιτ μας papastavroushops.gr όχι μόνο στην Αθήνα και την Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο. Έχουμε μοναδικό στοκ σε εξατμίσεις της Arrow, ίσως το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, έχουμε πάρα πολλά πράγματα, όπως φίλτρα, μπαρσπιέ, ζελατίνες και έτσι στοχεύουμε εκτός από το ελληνικό κοινό και σε αυτό του εξωτερικού”, μας λέει για την τεράστια γκάμα πραγμάτων που υπάρχει εκεί ο Γιώργος. 

Παρόλα αυτά και το υψηλό επίπεδο του ανανεωμένου καταστήματος δεν υπάρχει απευθείας ανταγωνισμός με το κεντρικό κατάστημα των Papastavrou Shops στην Καλλιρρόης: “Δεν υπάρχει 100% ανταγωνισμός, γιατί στην Καλλιρρόης το 50% του μαγαζιού είναι μια μπουτίκ για τον αναβάτη, ουσιαστικά με όλα τα καινούργια μοντέλα εκεί και το άλλο 50% είναι λίγο πιο εμπλουτισμένο για τη μοτοσυκλέτα, αφού ουσιαστικά εκεί είναι και το τεχνικό μας τμήμα”, εξηγεί ο υπεύθυνος της Πέτρου Ράλλη. 

Παρακολουθώντας ένα σχετικό βίντεο που αριστοτεχνικά έφτιαξε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, είδαμε μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον Σταύρο και τον Γιώργο Παπασταύρου! “Ο εξαιρετικός αυτός άνθρωπος, ο Πυγμαλίων, μας είπε ότι έφτιαξε αυτό που βλέπει στα χρόνια που γνωριζόμαστε και θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ”, λέει ο Σταύρος.

“Το πιο σημαντικό είναι ότι όσο έχει τη δύναμη να κάνουμε συνέχεια ανάπτυξη – γιατί είναι σπουδαίο το ότι μέσα στην κρίση έχουμε καταφέρει να κάνουμε ανάπτυξη – ο στόχος ο προσωπικός του γιού είναι να κοιτάει να “ξεζουμίσει” ουσιαστικά τον πατέρα, να τραβήξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί και με αυτό τον τρόπο να βάλω τα θεμέλια να κάνω τα σωστά βήματα στη ζωή μου και από κει πέρα - παρά το ότι είναι σχετικά μεγάλος, στο κομμάτι με τα μίντια, το ίντερνετ κ.λπ., μαθαίνει εκείνος – γιατί είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ - και έτσι με τις σωστές συμβουλές του κάθε μέρα γινόμαστε και πιο δυνατοί”, μας είπε ο Γιώργος, που ας μην ξεχνάμε δεν αφήνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις που προέκυψαν και από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Supermoto που επέστρεψε στο προσκήνιο φέτος.

Σταύρος και Γιώργος Παπασταύρου
Σταύρος και Γιώργος Παπασταύρου

Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές στην ωραία αυτή οικογενειακή επιχείρηση που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχυ στον τομέα του εξοπλισμού αναβάτη και μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και όχι μόνο. 

 

 

Γιώργος Παπασταύρου
Γιώργος Παπασταύρου
Γιώργος Παπασταύρου και Δημήτρης Διατσίδης στο νέο χώρο
Γιώργος Παπασταύρου και Δημήτρης Διατσίδης στο νέο χώρο

Επόμενο άρθρο »

Αναρτήσεις Öhlins για το Honda x-Adv

« Προηγούμενο άρθρο

Η Peugeot Motocycles επεκτείνεται στο Βιετνάμ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα