• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Monster Energy χορηγός της Suzuki!
Νέα 02/12/2020 - 11:59

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Monster Energy και τη νέα χρονιά στο MotoGP, με το λογότυπο της εταιρείας να κοσμεί τις μοτοσυκλέτες των Joan Mir και Alex Rins.

 

Η συμφωνία ανάμεσα στο ενεργειακό ποτό και την Suzuki έκλεισε πριν από λίγες ημέρες και είναι μια συμφωνία «πολλών ετών».

 

Η Monster λοιπόν θα είναι στη μοτοσυκλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ενώ θα συνεχίσει τη συνεργασία της ως βασικός χορηγός και της Yamaha το 2021.

 

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα έχουμε την Monster Energy στο πλευρό μας», έλεγε ο Davide Brivio, ο ιθύνων νους πίσω από τη μεγάλη φετινή επιτυχία της Suzuki.

 

«Η Monster ήταν ήδη χορηγός των δυο οδηγών μας κι έτσι τώρα ανυπομονούμε να δουλέψουμε πιο στενά και είμαι βέβαιος πως και οι δύο εταιρείες θα κερδίσουν από αυτή τη συνεργασία».

 

Ο Joan Mir κέρδισε φέτος τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, έχοντας μια διαφορά 13β από τον δεύτερο Franco Morbidelli.

 

Η Monster ήταν χορηγός και παλιότερα σε δυο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας: στην Tech3 και την εργοστασιακή Yamaha.

 

Από τη στιγμή όμως που η Tech3 πέρασε στη σφαίρα επιρροής της ΚΤΜ (και της Red Bull) η Monster έγινε ο βασικός και μεγάλος χορηγός της Factory Yamaha στη θέση της Movistar.

 

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Suzuki, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε τελειώνει η συμφωνία χορηγίας με την εργοστασιακή Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

WSBK 2021: Ποιες θέσεις είναι ακόμα κενές;

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Καμμία πίεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα