• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Nissan e.dams πανέτοιμη για δοκιμές της Formula E
4auto 29/11/2020 - 14:10

Η ομάδα στοχεύει ψηλά, βασιζόμενη στις επιτυχίες από το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν

Οι οδηγοί της Nissan e.dams Sebastien Buemi και Oliver Rowland θα επιστρέψουν σύντομα στην ενεργό δράση, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για τις επίσημες δοκιμές του ABB FIA Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula E, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Μετά από δύο δυνατές σεζόν, οι Buemi και Rowland αναμένεται να δείξουν για άλλη μια φορά τη δύναμη και την απόδοση της τεχνολογίας EV μηδενικών εκπομπών της Nissan, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21 των αγώνων με τα αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια. 

Η Nissan e.dams τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα ομάδων της σεζόν 2019-20, σημειώνοντας μία νίκη, πέντε βάθρα και μία pole position. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα στη δεύτερη χρονιά της Nissan στο πρωτάθλημα, δίνουν στην ομάδα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, εν όψει του τετραήμερου των προπαρασκευαστικών δοκιμών που ξεκινούν στις 28 Νοεμβρίου.

“Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την στιγμή που γιορτάσαμε τη δεύτερη θέση μας στο πρωτάθλημα των ομάδων”, δήλωσε ο Tommaso Volpe, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan. “Τώρα ανυπομονούμε για τo 2021. Πάντα υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε σε αυτού του είδους τις δοκιμές και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε ότι έχουμε επιτύχει, μέχρι στιγμής. Αγωνιζόμαστε στο αποκορύφωμα των ηλεκτρικών αγώνων και παράλληλα βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη όλων των ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων της Nissan, συμπεριλαμβανομένου  του ολοκαίνουργιου crossover ARIYASUV, που είναι  και το πιο πρόσφατο. Μέσω των αγώνων, αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας στα EVs, από το δρόμο μέχρι τους αγώνες και το αντίστροφο."

 

Τα αγωνιστικά μονοθέσια της δεύτερης γενιάς στην Formula E, που πρωτοεμφανίστηκαν στην πέμπτη σεζόν, θα βρεθούν στο Σιρκουί του Ricardo Tormo στη Βαλένθια, στις 28, 29 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, ενώ στις 30 Νοεμβρίου η μέρα θα αφιερωθεί αποκλειστικά για κάλυψη από δημοσιογραφικά Μέσα. Η πρώτη και η δεύτερη ημέρα δοκιμών χωρίζονται σε δύο συνεδρίες, με μια πρωινή συνεδρία από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι και μια απογευματινή συνεδρία από τις 2 έως τις 5 μ.μ. Η τρίτη και τελευταία ήμερα δοκιμών προ-σεζόν, διαρκεί από τις 09:00 έως τις 3 μ.μ.

Η έβδομη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου, στο Σαντιάγο της Χιλής.

 

Παρουσιάζοντας την ισχύ των Nissan EVs

Η Nissan ήταν ο πρώτος ιαπωνικός κατασκευαστής που εισήλθε στη Formula E το 2018. Το πρωτάθλημα των ηλεκτρικών μονοθέσιων φέρνει τον ενθουσιασμό και τις επιδόσεις της τεχνολογίας της Nissan από τα EVs μηδενικών εκπομπών στους λάτρεις των αγώνων σε όλο τον κόσμο και επιτρέπει στην εταιρεία να αποκτήσει τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των εμπορικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Η σεζόν 2020-21 θα είναι η τρίτη της Nissan και έρχεται σε μια στιγμή που η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού crossover SUV  Nissan ARIYA. Συμπίπτει επίσης με τη 10η επέτειο του Nissan LEAF, του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής στον κόσμο.

Με ισχυρή επιτάχυνση, επαναστατικό νέο σχεδιασμό EV και βραβευμένη τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού, το ολοκαίνουργιο ARIYA συνοψίζει το όραμα της Nissan για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Nissan ARIYA είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ariya.html  

Επόμενο άρθρο »

Visionary Days 2020: Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Ισλανδία με MINI Cooper S Countryman ALL4

Χορηγοί